Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

My 3 Wins Today

IMG_9355-2 (1)

Det är viktigt att stanna upp och tänka på de små vinsterna lite då och då.

Det är så lätt att bara köra mot de stora målen och helt glömma bort de mindre. Så lite då och då tvingar jag mig själv att titta tillbaka på en dag som har känts bra och skriva ner 3 ”wins”. Det kan vara lite vad som helst och behöver absolut inte vara någonting stort, så länge det är positivt.

Här är mina ”wins” i dag;

1. Jag kom iväg till läkaren i morse här i London och efter lite tester trodde hon att det helt enkelt är en infektion i salivkörtlarna som har gjort att mitt ansikte har svullnat så enormt.  Så nu har jag fått steroider (heter det så även på svenska?)… vilket är ganska så starkt. Men himmel vilken skillnad de gjorde! Jag har kind och hakben igen, halleluja!

2. Jag har fått över 20 stycken ansökningar till jobbet som creative assistent på TessM.se, så himla kul! Jag har bara skimmat igenom dem en gång hittills, men i morgon ska jag titta igenom lite mer noga och se om jag kan få till några dejter för att kolla personkemi och så. Så spännande!!

3. Min nya dator kom i dag! Ni F Ö R S T Å R inte hur jobbigt och frustrerande det har varit att blogga från min Ipad, i princip omöljigt. Jag började nästan tappa suget på hela grejen, men nu sitter jag här med min nya fina MacBook Pro och njuter av att kunna jobba ordentligt igen. Tänk att en fullt fungerande dator kan göra så stor skillnad för kreativiteten.

Näst på tur är mitt hemmakontor, vi var och tittade på den Stringhyllan som jag är sugen på i butik när vi var i Stockholm och jag lyckades äntligen övertyga Garth om att det kommer att bli toppenbra i gästrummet. Jag har tittat på den sedan Maj 2014, så det tog sin lilla tid…

Ok, er tur! Vilka är era ”wins” nyligen?

—-

Liknande inlägg som du kanske gillar;

How to Beat the Dreaded Monday Blues
Mindful Monday – The Power of Affirmations
The Start of my Miracle Morning Routine

—-

For English, please click below

IMG_9355-2 (1)

It’s super important to celebrate not just our big ”wins” but also the smaller ones. 

In today’s society, we are all striving like crazy to better ourselves, to see more, do more and be more. It’s all great, but we easily forget to stop and look at what’s happening right now.

To combat the eternal race for more, I try to take a moment now and then to do a little check-in on my recent ”wins”. They don’t need to be big at all, as long as they are positive.

Here are my 3 ”wins” today;

1. I visited my GP here in London this morning and after a few tests and a good feel of my swollen, moon shaped face, she concluded it’s probably just a localized infection in my salivary glands. To get me back to normal as soon as possible, she gave me steroids to take for a couple of days. I know it’s pretty strong stuff, but oh my did it work. I have cheekbones and a jawline again! Halleluja!

2. I have had over 20 applications to my creative assistant position here at TessM.se. Amazingness! I have had a quick glance trough them today and will read them properly and put a few on a list of small ”dates” to check how we gel. I’m so darn excited!

 

3. My new laptop just arrived. You DO NOT UNDERSTAND how hard and frustrating it has been to blog from an Ipad for the last week or so. I almost gave up! But here I am with my brand new fully functioning MacBook Pro and I could not be happier. I never imagined my computer played such a big role in my life, all of a sudden blogging is FUN again.

My next step is to sort out my ”home office”. I dragged Garth to a store in Stockholm to have a look at the ”String” shelving I fancy. I have been trying to persuade him since May 2014…and finally, after seeing it in real life, he agreed with me. Whoop!

Ok, your turn! What are your small wins today?

—-

Some similar posts, you might fancy?

How to Beat the Dreaded Monday Blues
Mindful Monday – The Power of Affirmations
The Start of my Miracle Morning Routine

—-

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skönt att svullnaden gått ner. Det är nog kortison du fått mot svullnaden. 🙂

    Kristin 2016-08-24 21:54:39
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!