Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Are You My New Creative Assistant?

image

Just nu sitter jag i en hotellsäng uppe i Manchester och bloggar på min IPad. Jag har en tvådagars plåtning för en skönhetsprodukt här uppe, så det får bli till att blogga runt det.

Jag jobbar heltid som modell och bör nog jobba heltid som bloggare med. Nu är båda jobben väldigt flexibla på många sätt och går att kombinera bättre än tex advokat och pizzabagare. Men det blir ändå en och en halvtid för mig att jobba. Jag måste erkänna att det blir slitigt med långa nätter och ibland blir jag helt snurrig av allihopa.

Jag hade någon idé om att modellandet skulle börja sakta ner efter 30 och att jag skulle ha all tid i världen att blogga. Men så har det inte blivit, snarare är jag mer busy än någonsin. Nu har bloggen även börjat ta fart lite mer internationellt och även om det är otroligt roligt, så blir pressen att hinna med allting ännu större.

Så efter många om och men har jag bestämt mig för att att skaffa mig en assistent på deltid.

Jag tittade på virtual assistants först, men mina krav är lite för specifika och jag skulle gärna vilja ha personkontakt för brainstorming och liknande. Så innan jag börjar söka runt på nätet efter någon som skulle passa in här hos mig så tänkte jag kolla med er först. Det bästa vore ju om min kreativa assistent redan kände till och gillade bloggen.

So here goes!

—-

Jag söker dig som;

Bor i London och har engelskt NI nummer och bankkonto

Är positiv, ödmjuk, trevlig och driven

Organiserad, punktlig och ordentlig

Flytande muntligt och skriftligt i både Svenska och Engelska

Väl bevandrad i social media och har koll på bloggvärlden, Instagram, Twitter, Snapchat och Pinterest

Gärna studerar inom media eller liknande.

Körkort och/eller erfarenhet i bildredigering är ett plus, men absolut inte ett måste.

Tjänsten innebär;

Du kommer in som kreativ assistent här på TessM.se på fast timlön under ett förbestämt antal timmar i veckan. Tjänsten kommer att vara flexibel, med vissa timmar tillsammans med mig och andra på distans, så du kan utan problem studera eller ha ett annat jobb samtidigt. Det finns även en chans att tjänsten växer i framtiden.

Dina uppgifter kommer i huvudsak vara att svara på emails, göra research, social media queing, brainstorming, hålla i bloggens kalender och vara min högra hand inom allting som har med bloggen att göra.

Du kommer inte att behöva koka kaffe (jag har en maskin) skriva inlägg och låtsas vara mig (jag tror inte på spökskrivare) eller promenera Olive (men du kan gosa med henne om du vill).

Så om du tycker att bloggvärlden är rolig och spännande, har några timmar över per vecka och bor i London så tycker jag att du ska ansöka.

Skicka ett email till Tess@TessM.se, märk det ”Creative Assistant”, skriv lite kort om dig själv, vad du gör, tycker om, hur du hamnade i London och om dina erfarenheter inom social media. Svara även på frågan ” Om du skulle göra en sak för att förbättra TessM.se vad skulle det vara?”

CV är inte nödvändigt, det handlar mer om rätt person än utbildning och tidigare erfarenheter.

Nu blev jag super taggad på att få in en till eldsjäl i mitt lilla företag. Så kul det ska bli!

For English, please click below

I'm looking for a creative assistant for TessM.se Hi Guys!

At the moment I’m in a hotel room in Manchester blogging on my iPad. I have a two day shoot up here for a beauty product and as usual I have to fit the blog in around it.

At the moment I’m both modelling full time and blogging full time. We’ll in all honesty both these jobs are fairly flexible and do fit around each other a bit better than if I … Let say practiced law and baked pizzas for a living at the same time (terrible comparison, but it’s all I can come up with at the moment, sorry folks). Still it end up being a full time + a half and I’m putting in some pretty impressive hours every week.

I always assumed modelling was going to slow down after I turned 30 and that I then could focus a bit more on the blog. But I’m just as busy as always, if not more and with the blog gaining a bigger following internationally, I really feel the pressure of keeping up.

So I have decided to get an assistant.

First I looked in to a virtual assistant, but my needs are a bit to specific. I would need someone who speaks and writes fluently in both English and Swedish.

This is also why I won’t tell you much more about the actual job, since if you can’t read it in the Swedish version above, I can’t hire you at the moment. Hopefully one day I will be able to have a proper blog-team and then the language thing will not be as important, but for now I kind of need both.

But maybe you know of some super cool Swedish person who is living in London and are looking for a part time job as a creative assistant for a blogger? Direct them this way please!

Me getting and assistant will in no way mean I will have a ghost writer, it’s important that you know that this person will deal with stuff surrounding the blog, the posts will still be written by yours truly only.

This is actually rather exciting, my little company is growing!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kul att det går så bra med jobben! Hoppas du hittar en passande person! 😀

  Sandra 2016-08-17 16:42:13 http://www.sandraajax.se
  Svara
 • Hej Tess!

  Ah vad kul! Kanske rentav soker sjalv!

  Tankte hora med dig om du kan ge mig nagra tips… Jag ska namligen anordna en mini hen do for min syster I London.
  Har du nagra tips pa saker vi kan gora (aktiviteter, restauranger, utestallen)? Att tillaggas bor kanske att min syster ar inte
  direct nagon som gillar fancy clubbar utan ar definitivt mer en The Ship/pub tjej! 🙂 Har verkligen fatt hjarnslapp sa alla tips mottages tacksamt!!

  Hoppas du har en fin helg!

  Stor kram!

  Ellen 2016-08-16 23:34:31
  Svara
 • Va spännande! Tror inte heller på spökskrivande men att man får hjälp med det som du skrev är ju det som tar tid, ibland är två huvud bättre än ett 🙂 Jag brukar få tips från vänner som läser min blogg om vad jag kan skriva härnäst, det roligt!

  Jennie 2016-08-16 19:16:17 http://www.missjennie.se
  Svara
 • Så himla roligt att det går så bra för dig med både bloggen och modellandet! Det förtjänar du verkligen 🙂 Har läst din blogg i en himla massa år nu och du har alltid hållit en genomgående hög kvalitet. Grattis! Kram

  Alexandra 2016-08-16 19:05:41
  Svara
 • Åh det här är DRÖMMEN! Synd jag bor i Svergie haha, annars hade jag sökt direkt. Hoppas du hittar en perfekt kandidat! 🙂

  Johanna 2016-08-16 13:14:53
  Svara
 • Spännande! Hoppas du hittar någon som passar! 🙂
  Skrattade åt ”jag har en maskin” biten, så kul! Haha!

  Sara 2016-08-16 09:59:55
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!