Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

I Have This Thing With Floors

image image image image imageimage

Nu har min kära gamla dator klappat ihop helt och hållet!

Jag har suttit hela morgonen och försökt fiska ut bilderna som jag inte har lagt upp ännu från Italien. Den pallar ungefär 2 minuter och sedan dör den, så det ger mig lite tid åt gången. Tusan att jag inte uppgraderade cloud…

Men det är ganska spännande att skriva från och redigera på min IPad, det blir en helt annan upplevelse. Jag har Photoshop express och det räcker faktiskt ganska så långt. Bilderna över fick vara min försökskanin.

Jag har i alla fall beställt en ny MacBook Pro som bör komma inom 10 dagar. Det tar längre tid när man ska ha en specialbeställd version. Jag vill ju ha min med svenskt tangentbord så att jag kan blogga ordentligt. Ingen får ta ifrån mig mina prickar!

Men nu vet ni att om något ser lite lusigt ut här på bloggen den närmaste veckan så är det för att jag ipadbloggar.

Jag är fortfarande sjuk, så jag har tagit ledigt och hänger hemma med Olive i dag. Men jag mår redan mycket bättre, så i morgon räknar jag med att vara frisk.

Min klänning är en gammal en från Asos och golvet är egentligen ett tak i Positano. Vi hade en hel grupp Italienare som stod och tittade när vi tog bilderna. Men sånt vänjer man sig vid.

For English, please click below

So today my dear old laptop gave up on me for real.

I have spent the whole morning trying to coax out a few of the photos from Italy. It will stay alive for about 2 minutes before it gives up poor thing. So it gives me a little bit of time each time I start it up.

I have ordered a new MacBook Pro that should arrive in about 10 days. It takes a bit longer when it’s made to order. I have to have a Swedish keyboard for the blog, so there is not really any choice in the matter. I’m however quite excited to get a new fresh computer, it feels like a bit of a new start for Autumn.

At the moment I’m blogging from my IPad, and it’s actually going pretty well. I had to try to edit photos on here too and I used photoshop express for the pictures above. I think it’s good and easy enough to use for 10 days… But if something looks a bit weird here on the blog, then you know it’s because I’m IPad blogging.

The life of a blogger huh!

On another note, I’m still not feeling great but are getting better. So I will spend another day on the sofa with Olive before I venture out tomorrow.

My dress in the pictures is an old one from Asos and the floor is actually a roof in Positano. We had a crowd of people watching as we took these photos, but you get used to it.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!