Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Italian Road Trip – Massa Lubrense

Italian road trip Potantino winecastle by Tess Montgomery

Nu har vi spenderat två nätter precis norr om Amalfi i ett område som heter Massa Lubrense.

Vi har haft ett Air BnB här som har varit hur bra som helst. En liten lägenhet som är helt ny och fräsch med världens finaste takterass och även en liten hund och två katter. Perfekt för oss som älskar djur.

Jag tänkte sätta ihop ett inlägg om precis var vi har bott när vi har rest runt, i fall att någon av er är sugna på att göra någonting liknande. För tillfället är nog vinslottet (bilden över) favoriten på hela resan, dit tänker vi absolut åka tillbaka.

Men i dag åker vi vidare mot Amalfis hjärta och Positano som är vårt sista stopp innan vi åker hem till London igen på Fredag. Vi har verkligen sett och gjort mycket under den här semestern. Resten av dagarna ska spenderas på stranden eller vid poolen på hotellet, det har vi förtjänat efter all sight seeing.

Jag kan inte ladda upp mer än ett par bilder åt gången på de internet som jag har här nere, så det får bli lite pre-views till vi kommer hem då jag kan visa lite mer av vad vi har haft för oss.

For English, please click below

We have just spent 2 nights a bit north of Amalfi, in Massa Lubrense at a lovely Air BnB I found.

It’s a completely new and super clean flat with a massive roof terrace perfect to watch sunsets on. And there is also the cutest little pup and two kitties to keep us company. Perfect for animal lovers like us.

I will put together a post of exactly where we have been staying during this trip, in case any of you guys are fancying doing something similar. Our favourite stop so far was the wine castle (where we took this pic above)

Now we are about to jump into our car again and head to the core of Amalfi – Positano, where a hotel is waiting for our last two nights in Italy. After all the sightseeing we are going to completely relax and spend a few days on the beach and by the pool.

I can unfortunately only upload a couple of pictures at the time here, so I have to show you some previews and then the rest when I’m back in London again next week.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Älskar att få tips på bra boenden.
  Kommer bjuda min bästa väninna till Rom nästa år. Ska bli så mysigt att få komma tillbaka och visa det för henne ?☉
  Ha en fortsatt mysig semester.
  Kram Maria

  Maria 2016-08-05 21:53:44
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!