Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Italian Road Trip – Day 2 in Rome

Rome Italian Roadtrip by Tess MontgomeryRome in one day Italian Road Trip by Tess Montgomery Trevi in Rome Italian Road Trip by Tess Montgomery

När jag kollade på min telefon hade vi promenerat 16 km i går… Och det känns i fötterna i dag vill jag lova. Men vi hann med väldigt mycket och använde oss av ett par smarta knep för att slippa köa allt för mycket. (Jag tänkte dela dem i ett inlägg senare).

Vi såg Colusseum, Forum, Trevi fontänen och Pantheon plus ett par statyer och monument till. Vi bytte spanska trappan mot en glass paus och tänkte egentligen gå dit på kvällen, men efter en lång väntan på dålig mat i en restaurang så kom tröttheten i kapp. (Första dåliga erfarenheten i Italien! Det är ändå inte så illa pinkat).

Nu sitter vi och äter frukost, försöker bestämma om Instagram Stories kommer att bli nya Snapchat (jag gillar filtren som ni vet, så jag är lite tveksam, även om jag har många fler Instagram följare än på snapchat). Vad tror ni?

Vi ska packa ihop de sista sakerna, checka ut från hotellet, svänga förbi Vatikanen i ett par timmar innan vi hoppar in i bilen igen och drar kosan till Amalfi. Spännande!

For English, please click below

Ok, so we walked 16 KM yesterday… And I can feel every one of them in my feet today. But we did see a lot! Colusseum, forum, trevi fountain, pantheon and a few other buildings and monuments. We switched the Spanish steps for a gelato break and planned on seeing them in the evening. But after such a long day and a quite terrible restaurant experience (our first bad experience in Italy, so we have done well so far) tiredness caught up with us and we passed ur in our comfy hotel bed instead.

At the moment I’m blogging at breakfast again and we are trying to decide if Instagram stories will be the new snapchat. I like a good filter, so I don’t think I would like to switch, but I have a lot more followers on Instagram, so maybe I should… What do you think? Snap or Insta stories?

Now we are going to check out, swing by the Vatican and then get in the car and head for the Amalfi coast. So exciting!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag använder mest snapchat för att skicka bilder till mina kompisar på saker som händer eller med roliga filter så där tror jag inte att instagram kommer fungera som ersättare. Å andra sidan är jag generellt ett större fan av instagram än snapchat och måste jag välja blir det helt klart insta.
    Vi får väl se helt enkelt, smart av instagram oavsett! 🙂

    Emma 2016-08-03 13:48:03 http://nouw.com/chessie
    Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!