Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Datorfri Dag

Tess Montgomery Santorini

Jag har haft en sån där dag då jag börjar känna mig lite krasslig och allting bara har känts lite mycket, så jag gav mig själv en datorfri dag.

En snabb liten casting, en mysig lunch på Pho med Nanna, lite shopping, en tupplur med Olive, romantisk middag med Garth och jag känner mig mycket bättre igen och öppnade precis min laptop för första gången i dag. I bland behöver man ta en liten paus och ladda batterierna en smula. Måsten i alla ära, men det ska vara kul med och tänk vad mycket mer peppad jag känner mig nu!

Vad jag shoppade visar jag i morgon, det blev lite mysiga hemmakläder som passade perfekt in i dagens mood.

December kommer att bli väldigt busy; Julfester, en artikel med bilder från vårt hem, ett event för ett svenskt företag hemma hos oss, en vän som inte har någonstans att bo, julklappar, min födelsedag, en engelsk jul och tillslut den 22a dec blir det Karibien. Som jag längtar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind