Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Torsdag

bed Tess Montgomery 1 bed Tess Montgomery 2 bed Tess Montgomery 3

 

I dag blir köket klart, så då kan vi börja laga lite mat hemma igen.

I går gick vi till vår pub runt hörnet, The Stonhouse och åt moules marinieres, varsin köttbit och drack ett glas Malbec. Väldigt mysigt att sitta inne i en varm pub när det är kallt och mörkt utanför. Vi ska få minusgrader till helgen, så nu är det vinter på riktigt! Min favorit är att gå till puben på helgen och sitta i en stor mysig soffa med en sprakande eld. England är så himla bra på att skapa myskänsla och ställen där man verkligen känner sig hemma och bekväm. Jag älskar verkligen pubkulturen.

I dag har jag ett möte och en casting. Jag ska även förbi slaktaren i Clapham Common och köpa ett stort märgben till lilla Ols, det är nämligen hennes 1 årsdag i dag.

Sedan blir det till att städa upp damm och ställa tillbaka allting i köksskåpen och förhoppningsvis även få avplasta matbordet och soffan. I går kom en väldigt efterlängtad bröllopspresent, en möbel som jag har tjatat om länge. Vissa av er kan nog gissa? Jag längtar sååå efter att få se den på sin plats.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Tess.

    Måste bara säga att jag älskar din blogg, tycker den är så himla varm och personlig. NU till min fråga. Jag och min dude funderar på att ta en vecka i London över nyår (vår första resa ihop tjoho) och min fråga till dig är om du har några tips på vad man kan göra i London på nyårsafton? Har kollat runt på restauranger och priserna ligger typ på 170 pund och uppåt. Är det värt de sjuka summorna? Eller har du något supertips? ALLA tips är välkomna! Kram kram.

    Felicia 2015-11-19 20:57:11
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind