Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Dcor

guldfynd tess montgomery 1

Guldfynd Tess Montgomery 2

Dcor guldfynd Tess Montgomery

Just nu har vi på Metro Mode ett samarbete med Guldfynd och den här gången blev Garth lite extra glad, för serien Dcor är nämligen en unisexserie och passar lika bra till män som till kvinnor. Perfekt om man som tjej gillar lite större, maskulina och stilrena smycken och klockor.

Klockan blev genast Garths favorit och jag gillar silverlänken allra bäst, den passar fint till min vigsel och förlovningsring.

Smycken är något så otroligt personligt. Jag är verkligen en person som fastnar för mina favoriter och bär dem varje dag utan undantag. Vilket är perfekt när man gifter sig eftersom man då får två ringar som är ämnade att bära hela tiden.

Men då och då kan det var kul att lägga till någonting nytt, något som passar outfiten för dagen eller när man bara vill känna sig lite extra festlig. Så jag har liksom en ”basgarderob” av smycken som jag använder varje dag och sedan en hel del roliga tillskott som jag varvar med. På så sätt kan jag fortfarande ha min signaturstil, men ändå få lite förändring.

Kika in här för att titta på alla våra favoriter.

Inlägget är sponsrat av Guldfynd 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hei Tess! Takk for en fin blogg. Kan jeg spørre hva slags neglelakk du bruker på disse bildene? Og fikser du neglene selv?

  Russian Red 2015-11-18 22:07:11
  Svara
  • Svar på Russian Reds kommentar.

   Hej Russian Red!

   Jag försöker att hinna iväg till en manikyr lite då och då, men det blir alldeles för sällan, så i 90% av fallen målar jag mina naglar själv. Lacket jag har på mig här är ett matt nagellack från Viva La Diva som heter ””Matte Beauty”. Det krävs två lager för att det ska bli en fin matt färg och om du gillar färgen, men inte mattheten kan du ju avsluta med ett glansigt topplack.
   kram
   Tess

   Tess 2015-11-20 15:01:20 http://tessm.metromode.se/
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind