Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hemgjord Granola + Nytt här Hemma

Svenskt tenn granola Tess Montgomery 1

Svenskt tenn granola Tess Montgomery 3 Svenskt tenn granola Tess Montgomery 2

För ett par veckor sedan gjorde jag en trippelbatch av min hemgjorda granola. Den går åt så fort att jag måste göra större kvantiteter hela tiden, men det gör ingenting, för det är så himla gott!

Så just nu är min frukost kokosnötsyoghurt med granola. Jag är helt galen i kokosnöt för tillfället, det är någonting med smaken och konsistensen. Sen har jag även hittat ett helt laktosfri yoghurt som jag kan äta de dagar jag plåtar sport eller underkläder och inte vill ha ett uns av svullen mage. Jag är så glad att det finns fler och fler bra produkter för oss som har problem med vissa livsmedel.

På bilderna ser ni även vad som låg i paketet från Svenskt Tenn, ett par riktigt fina små mässingsljusstakar. De står på någonting som även det är nytt – soffbordet! I går kom nämligen stenen äntligen. För tillfället är hela hyllan under fylld med sakerna som egentligen bor i bokhyllan, men så fort det är flyttat ska jag ta en ordentlig bild på vårt egendesignade soffbord. Jag är nämligen supernöjd!

Nu blir det en casting och efter det middag hemma hos Josefina och Matthew. Med oss hem ska vi få vår tavla som vi fick i bröllopspresent av dem. Så himla spännande!

Recept till min hemgjorda granola hittar ni här. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind