Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

TBT – Alternative 2009

alternative_1617 AA alternative_1580 AA alternative_1214 AA alternative_1118 AAsmall alternative_1038 AA Tess5

 

Jag satt och tittade igenom gamla jobb på datorn och då hittade jag foldern med bilderna för Alternative Apparel som vi tog 2009 i LA.

Det var ett jättekul jobb baserat på filmen ”Badlands”, vi åkte i en husbil från LA ända upp i Oregon för att plåta deras vårkampanj. Nu när jag tittar tillbaka så tänker jag mest på att jag såg så himla liten och ung ut.

6 år gör stor skillnad även om man inte märker det själv. Ens ansikte växer och förändras hela tiden, det är kul att gå tillbaka till gamla bilder och jämföra. När jag var i tonåren hade jag komplex för min näsa och tyckte att den såg för stor ut, men jag tror att jag måste ha ”växt i” den för numera stör den inte mig det minsta. Det kan visserligen bero på bättre självförtroende och högre självkänsla i första hand, men jag tror att vi konstant transformeras när vi blir äldre och med det menar jag inte enbart ålderstecken.

Jag tror verkligen på att vi kan påverka vår kropp och vårt utseende till en väldigt hög grad beroende på vad vi stoppar i oss, hur mycket vi stressar, hur bra vi sover, om vi tränar och även till viss mån genom skönhetsprodukter. Ganska häftigt egentligen! Även om det är logiskt så tänker man kanske inte på det så ofta.

Ännu en god anledning, tillsammans med välbefinnande och hälsa att ha så bra vanor som man bara kan i vardagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind