Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Gym-Outfit

lululemon tess montgomery 4

lululemon Tess Montgomery 1 lululemon tess montgomery 2  lululemon tesss montgomery 3

 

Inga castingar i dag, men ändå fullt schema och fortfarande massor med byggkillar. Det kommer att bli så fint!

Jag passade på att sista minuten boka in mig på ett pass på crossfiten vid 12. Det är gymnastikfokus på onsdagar och det tycker jag är extra kul. Det har varit sådär med motivationen på senaste, men nu ska jag ta mig i kragen igen.

Jag har förresten inte visat hur grejerna från Lululemon och Nike, som jag köpte för ett tag sedan, ser ut på. Så här får ni ett par svettiga efter-gym bilder. Visst är ryggen fin på toppen? Jag klär alltid på mig en massa lager så att jag kan ta av mig eftersom. Vår box är ett typiskt crossfitgym i en varuhusliknande byggnad, så ingen värme där inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer ett företag hem hit på möte. Vi håller på att fixa med ett samarbete och ett event. Sedan i kväll ska jag bege mig hem till Bailee, hon har en trunk show för ett smyckesmärke. Så det ska bli kul!

Vad har ni för er i dag kompisar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh var det för Stella & Dot? 🙂 Jag jobbar med det och tänkte föreslå att du skulle boka in en trunk show, du har ju sån grym stil och fina vänner! Mejla mig om du är intresserad. 🙂

  Lina 2015-11-13 20:45:25
  Svara
 • Hej! Har inget med själva inlägget att göra egentligen – men HUR sminkar du dig?? Du är så snygg… speciellt mkt glow i huden. Måste få veta hemligheten 😉

  Linda 2015-11-11 21:17:29
  Svara
 • Snyggt, men jag hade aldrig vågat träna i bara BH! Även om den är extra fin ;).

  Helena 2015-11-11 19:07:16
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind