Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

All The Faces

tess

 

Under ett par år har jag fotat med Brad Stephens, både för jobb (som det i Island), men även för hans foto-bok ”Man’s World”.

Senaste bilderna ser ni över. Det är kul hur man som modell kan bygga upp en relation med en fotograf och extra kul om man som vi har gjort mycket tillsammans under flera år. Jag tror att de första bilderna vi tog var runt 2009 om jag minns rätt. Det blir så naturligt och enkelt att plåta med en fotograf som man faktiskt känner.

Det värsta är de fotograferna som man jobbar med en enda gång, de som knappt bryr sig om vad man heter och är helt ointresserade av konversation. Det finns liksom ingenting att knyta an till när man väl står där på andra sidan linsen och försöker framkalla lite känsla. Om en ”riktig” person finns på baksidan av kameran så är jobbet så mycket lättre.

Man behöver faktiskt inte ens gilla varandra, det kan bli jättebra bilder fulla av känsla när man är j*kligt irriterad med. Så länge det inte är likgiltighet, då hade man lika gärna kunnat vara ett äpple i en fruktkorg.

Bilderna över tog vi på 30 minuter, mot en vit vägg, i mitt eget smink och en herrskjorta, i en studio Brad hade hyrt för en annan plåtning. De är helt oretusherade och jag gillar att det bara helt enkelt är jag. Inga fancyheter, inget puts och fluff, bara jag en måndagseftermiddag.

Ibland är det så enkelt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hei Tess! Hvorfor kommer ikke kommentarene mine med? Det skjedde for en stund siden, også kommenterte jeg på dette innlegget i går.

  -Linn

  Linn 2015-11-06 18:41:56
  Svara
 • Hej Tess!
  Tack för en superblogg! Jag gillar att läsa bloggar lite då och då under dagen, men just nu är det bara din blogg som jag följer för jag har tröttnat på de andra. Har du några tips på bra bloggar? Jag vill ha liknande innehåll som i din, mode, skönhet och inredning samt lite personligt (du har alltså en perfekt mix för mig :))

  Tack på förhand och trevlig helg!!
  Linda

  Linda 2015-11-06 05:59:23
  Svara
 • Hej, om du hade gjort botox filler eller sånt skulle du då erkänna det?

  Ak 2015-11-05 21:44:15
  Svara
 • Coola bilder! Tror verkligen det är så att när man jobbar med rätt personer i vad man än gör så kan det bara klicka och man skapar något bra på kort tid.

  Pusshej!

  Tinis - en humorblogg (typ) 2015-11-05 19:25:16 http://www.tinis.me
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du har något tips på tandblekning hemma som är av bra kvalité?

  Jag är student så har inte råd att gå till tandläkaren och betala ca 2500 kr varje gång som jag tror att det kostar utan vill hellre kunna göra det hemma lite då och då. Men jag är verkligen rädd att förstöra mina tänder. Såg på något gammalt blogginlägg hos dig att du skulle bleka tänderna till bröllopet hemma tror jag, om jag inte misstar mig? Är det ofarligt?

  linnea 2015-11-05 19:22:54
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind