Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Massor med Plåtningar

Tess Montgomery

 

Som ni kanske såg på min Insta så var det glittriga klänningar vi plåtade i dag. Jag känner det här teamet väl, så då är det extra kul att jobba tillsammans. 

I morgon blir det dock någonting heeelt annat, jag hoppar nämligen på ett plan till Qatar och jobbar där till på Torsdag, jag har aldrig varit där tidigare så det ska bli intressant. Inte för att jag kommer att hinna se alltför mycket, men lite av en känsla hoppas jag på att få på 24 timmar. Som vanligt kan jag inte berätta vad det är jag gör för jobb, men säger till så fort det är ute.

…men det är inte nog med det, så nu ser det ut som att jag bara vänder på Heathrow på Torsdag och åker och filmar reklamfilm i Schweitz till på Lördag. Allting på en gång, en riktigt full vecka blir det och ett helt gäng extra airmiles.

Jag tar med mig datorn och bloggar som vanligt, det ger mig någonting produktivt att göra när jag sitter på planet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag bor i Schweiz nuförtiden. Vart i Schweiz ska du?
  Kram

  Denice 2015-11-04 10:52:22
  Svara
 • Hej Tess!
  Tycker din hud alltid ser valdigt fin ut, roligt med din vlogg alltsa!
  Du namnda att du har anvant RapidLash, har du lust att lagga upp en review av den? Ar lite nyfiken sjalv.
  Sen om du har lust att vlogga mer skulle det vara roligt att se hur du sminkar dig, ogonskugga tex.!
  Kram,
  Josefin

  Josefin 2015-11-03 12:08:40
  Svara
 • Jag läser också din blogg i Schweiz, det ger mig en liten släng av glamour i mitt tillfälliga och inrutade hemmamammaliv…

  Emma 2015-11-03 11:31:53
  Svara
 • Och en läsare i Qatar (!)

  Kör lunch och snabb-titt på Museum of Islamic Art om du hinner, det är det bästa stället i landet och ett av de finaste museerna som finns. Deras utomhus-café i parken är mysigt också- med kanonutsikt över hela Dohas skyline. Bästa middagen äts på Mamig i Katara Cultural Village.

  Ha så kul!

  Lisa 2015-11-02 21:50:40
  Svara
 • Vad kul att du kommer till Schweiz, du har även läsare här! Säg till om du har tid med bloggträff 🙂
  Kram
  Anna

  Anna 2015-11-02 20:02:16
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind