Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Halloween!

Tess Morning 1 Tess Morning 2

 

I dag är det Halloween!

Ska ni klä ut er? Det ska vi! Vårt gym har en halloween-fest på en bar i Clapham, så vi tänkte gå dit. Både jag och Garth är riktiga Halloweenies och älskar att klä ut oss, så det ska bli kul. Mindre kul är att Olive hade lyckats få tag i en del av min kostym när hon var ensam hemma igår, det såg ut som om hon hade slaktat en svart fågel i vårt sovrum. Som tur är går det att fixa, men det är faktiskt första grejen hon förstör när hon har varit hemma själv. Den såg väl för rolig ut för att motstå helt enkelt.

Vad jag ska vara? Det får ni se lite senare.

Nu ska jag hoppa in i träningskläderna för mitt lördags-pass, det är wallballs och löpning på schemat, inte mina favoriter, men man får bita ihop. Jag gissar på att spökbarn och minihäxor kommer att börja dyka upp vid 3 ungefär. Vi har köpt massor med godis eftersom vi hade väldigt många barn här förra året och var tvungna att springa till butiken och fylla på. Vår framsida och delade hall är fortfarande orenoverad, så vi ska försöka göra den ännu mer spöklik till dess.

Sedan är det finalen i rugby world cup i kväll. Så jag har en känsla av att vi kommer att hamna på en pub och kolla rugby i våra outfits innan vi går till festen. Hm, jag kanske skulle ha valt någonting lite mindre ”utklätt” att vara, men det blir nog bra.

Vad ska ni klä ut er till?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh var kommer din outfit på de här bilderna från? Snälla hjälp, har letat efter en precis sån så himla länge!

  Carro 2015-11-02 14:37:44
  Svara
 • Jag var på en liten middag i veckan med några bekanta och då klädde jag ut mig till ‘kynstnäär’ (konstnär med franskt uttal). Hade köpt en basker på secondhand och hemma hade jag en stor kofta och sjal. Hade svart tajt men neutral klänning och svarta leggings för att på så vis få baskern, kofta och sjalen att synas på bästa sätt, hade även en pensel och palett med mig.

  Men över lag är halloween inte min högtid. Föredrar att gå till kyrkogården och tända ljus i minneslunden för alla nära och kära som gått bort genom åren. Sen hem och fika och kanske se på film. Ikväll blir det Downton Abbey. 🙂

  Ida Marie 2015-10-31 15:57:23
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind