Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Så Varmt!

Tess Olive rosa klänning 1

Tess rosa klänning 3

 

Det är så himla varmt här just nu!

Klockan är nästan åtta och termometern står på 26 grader. Men jag klagar absolut inte, speciellt eftersom jag har fått ha en riktigt härlig hemma-dag i trädgården. Jag har läst bok, lekt med isbitar med Olive och bara njutit av en ledig dag.

Jag har inte kunnat ta ut henne på promenad ännu,det har har helt enkelt varit för varmt. Men nu tänkte jag att kopplet skulle få åka på och vi ska ta en tur upp till glasstället på vår high street. Det har faktiskt även öppnat en Patisserie Valerie här i närheten och det mina vänner är galet farligt och ganska underbart.

I går fick jag en sista minuten casting och för att inte dö av hettan så rotade jag fram den här gamla rosa klänningen som jag hittade på en sample sale för en herrans massa år sedan. Det är så kul när man återupptäcker gamla plagg som man hade glömt bort.

Nu har Olive hur mycket överenergi som helst och håller på att krypa ur skinnet, så det är dags att sätta tassarna i arbete. I morgon säger de att det ska bli 35 °C! Jag jobbar halvdag, så jag funderar över att frysa en flaska vatten som jag rullar in i en handduk och lägger i hennes korg medan jag är borta (högst 4 timmar) så att hon kan kyla av sig om hon behöver. Vad tror ni om det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • En fryst vattenflaska är jättebra i värmen. Kan du dessutom frysa en isklump (t ex i en plastmugg eller liknande) och ställa i vattenskålen (i vattnet alltså, det ska var både vatten och isklump)så är det jättebra för henne. Hundar svalkar sig framför allt via tungan och munhålan och att slicka på is är därför riktigt svalkande. Mn hund brukar få krossade isbitar som godis de här varma dagarna, men givetvis inte när hon är ensam.

    Gunvor 2015-07-03 08:00:59 http://gunvors.blogg.se
    Svara
  • Jag brukar sällan kommentera på din blogg, men varje gång jag går in här slås jag av hur otroligt vacker du är så nu måste jag ju påpeka det. Vilken skönhet! Tack för en bra blogg 🙂

    Carolina 2015-07-01 08:19:45
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind