Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Favoritprodukt – Akademikliniken ”Pure Lip Intense”

Pure Lip Intense-1

 

Jag är beroende av att ha mjuka läppar och tycker att det gör en väldigt stor skillnad om de ser återfuktade ut.

När det kommer till smink så är det så tråkigt med läppstift som sitter i flagiga läppar och speciellt i starka färger så syns det verkligen om läppen inte är ordentligt preppad innan. Därför är jag väldigt noggrann med mina läppbalsam, de ska återfukta utan att torka ut (vilket vissa gör konstigt nog), gå in i läppen snabbt och inte ligga som en hinna ovanpå.

Vanligtvis använder jag RENs läppbalsam som jag tycker väldigt mycket om, men nu har jag även hittat ”Pure Lip Intense” från Akademikliniken. Pipen i metall känns sval och lugnande och gör att balsamet glider på enkelt. Sedan är tuben snygg att ha med sig i väskan, det är ett plus om man är estetiknörd som jag.

Jag fick den här produkten i goodiebagen på Daisy Beauty weekend här i London, men jag vet att Akademikliniken skickar internationellt från deras hemsida.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack för en fantastisk blogg och många intressanta inlägg! 🙂 En fråga bara, skriver du alltid ut när du får saker från företag? Har slutat läsa bl.a. Kenzas och Linn Herbertssons bloggar eftersom det inte framgår alltid när de fått produkter/tjänster/annat av företagen. Har för mig att du skrev ett jättebra inlägg om detta ämne tidigare och att du alltid skriver att det är sponsrat, men kan inte hitta inlägget?

  Cilla 2015-03-23 13:27:22
  Svara
  • Svar på Cillas kommentar.

   Hej Cilla!

   Jag skriver alltid ut när jag har fått betalt för ett inlägg, ett sk sponsrat inlägg. Däremot om jag får produkter i goodiebags eller liknande så hamnar de med alla mina produkter jag köper och för att vara helt ärlig har jag inte alltid helt 100% koll på vad som är köpt och vad som är skickat. Men i 90% av fallen så har jag köpt produkterna eftersom de flesta företagen i Sverige inte vill skicka saker till London och jag missar alla events där. Just akademiklinikens produkter fick jag i Daisy Beautys goodiebag från deras Londonevent. Jag inser att det är bra för er att veta om jag har köpt produkten själv, så jag ska försöka skriva ut om jag har fått produkten i framtiden. ( jag har uppdaterat inlägget)
   kram
   Tess

   Tess 2015-03-23 14:43:05 http://tessm.metromode.se/
   Svara
   • Svar på Tesss kommentar.

    Tack för ett bra svar! Det var i och för sig just sponsrade inlägg som jag menade och jag uppskattar verkligen att du konsekvent märker ut sånt. 🙂

    Cilla 2015-03-23 15:33:35
    Svara
 • Hi I’m been looking for a good lip product for ages. Do you know if you can buy it in London? Thanks xx

  Harriet 2015-03-23 11:09:21
  Svara
 • Go morron Tess! Undrar vart kan man kopa produkter fran Akademikliniken? Jag bor som du i London, bestaller du dem over natet (vart?)?
  Ha en underbar dag, ser ut som vi far en solig dag idag, fingers crossed xx

  ferdous 2015-03-23 11:08:22
  Svara
Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry