Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Bröllopssmink – Ögonskugga

makeup1makeup2

 

Ögonskugga är inte någonting som jag använder särskilt ofta. 

Jag har ganska djupt sittande ögon, så det finns redan drama där och oftast slänger jag bara på lite eyeliner och mascara och så får det räcka med det.

Men till bröllopet ville jag ändå göra någonting fint och jag vet att jag passar bra i rosa och taupefärgade skuggor, så Urban Decays ”Naked 3” palett fick följa med mig hem från en shoppingtur på Selfridges.

Jag gör mitt eget smink på min stora dag och det funkar bra eftersom jag genom modellandet har haft hundratals olika sminkningar gjorda på mig av professionella make up artister, jag gillade kanske 20% av dem… Så jag vet vad jag passar i och vad som kanske inte funkar lika bra. Jag vill även se ut som mig själv på vår bröllopsdag och massor med foundation och shading går bort.

Men ett par ljusare skuggor, med ett rosa-peach skimmer blir perfekt, jag har ganska markerade drag så mjuka färger passar mitt ansikte för att jämna ut. Jag har även ganska varma toner i huden och eftersom jag har brun/gröna ögon så framhäver lilarosa de grönare tonerna mer.

Jag har youtubat lite tutorials på just den här paletten och jag tror att jag har spikat hur jag vill ha det.

Någon av er som har denna hemma? Vad tycker ni?

Screen Shot 2014-12-04 at 15.03.48Bild – RVDS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har alla möjliga sorters paletter det är min värsta drog tror jag 😉 Tror faktiskt denna är min favorit alla kategorier, har den tillsammans med Urban Decays primer och jag brukar använda den vassa sidan av penseln som följer med och måla eyeliner med vinge med de mörkare färgerna. Om du använder paletten ofta så är ett tips att köpa den ljusaste färgen (som ofta går åt mest) separat, de har jag gjort med de andra 2 paletterna men kar konstigt nog inte hittat ”strange” separat ännu, kommer väl snart.

    Helen 2014-12-22 17:06:26
    Svara
  • Tack för en toppenblogg, superkul att få följa med och följa dina bröllopsäventyr! 🙂 Har alla urban decay naked paletter, superfina allihopa, brukar dock spara att ta concealer eller liknade under ögonen tills efter jag lagt skuggorna, de har ganska stor ‘drop down’, vilket kan vara lite irriterande. Men det hade du kanske redan tänkt på. Ha världens bästa semester/bröllop! 🙂

    Elsa 2014-12-22 12:32:13
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand