Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

And I’m back…

tess

 

Hej igen kompisar! Förlåt för uppehållet i uppdateringar här ifrån Zimbabwe, vi har haft ett strömavbrott nämligen.

Nu har vi lämnat Nyanga och kört 6 timmar ner på obefintliga vägar, med kor, getter och hundar på motorvägen, nästan krockat två gånger med andra bilar och genom världens åskstorm till Bulawayo där Garths morbror Ian och moster Karen bor.

Just nu bor vi i deras gästhus och vi åker runt som stan som galningar i vår hyr-minivan och fixar inför bröllopet.

Vi har träffat vår soloist, vår klassiska musik, smakat och valt tårtan, jag har haft en trial med min frisör, vi har suttit i timmar med vår bröllopsplanerare Tina och diskuterat alla små detaljer.

Vårt vin var borttappat i Sydafrika i 2 veckor, men i går hittade vi det och nu är det på väg till oss äntligen. I dag ska vi träffa vår DJ, jag har en till frisör trial och sen ska vi till Bulawayos crossfit-gym ”Sky”. Vi var där häromdagen som ni kanske såg på instagram. Det är väldigt basic, men räcker hur bra som helst medan vi är här, Garth har redan hittat en gymkompis.

Här nere har vi Zimbabwe sim-kort så vi kan använda på Whatsapp och Instagram, men tyvärr är nätet lite för dåligt för att blogga på. Som tur är har Ian och Karen ett trådlöst nätverk hemma, så jag kan blogga på morgonen när vi äter frukost.

Så det är full rulle här, vädret har varit upp och ner med åskskurar blandat med solsken, så i dag ska jag förhoppningsvis försöka ligga vid poolen en timma eller två. Det vore trist att vara helt vit på bröllopet, jag har faktiskt tagit med mig min spraytan om jag känner att jag vill ha lite mer färg.

I dag landar våra första gäster – Garths Mamma, Pappa och systers familj. De kommer dock inte hit förrän den 23e eftersom de ska till Kariba först för lite turistande. Den 23e landar även de två första svenskarna, min syrra Steffi och hennes kille Nalle. Även vår toastmaster Graham kommer via buss från Sydafrika samma dag. Så vi ska åka upp till Harare och hämta dem då.

Så spännande!

Bilden är från min födelsedagsmiddag i Nyanga den 12e.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Förstår om du inte har tid att svara, men det kan ju vara tips på inlägg om inte annat. Jag har följt din blogg länge men aldrig riktigt fattat varför Garth med familj inte bor kvar i zim. Varför de flyttade till just England och London?

    Linnea 2014-12-19 21:47:37
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind