Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

I dag fyller jag år!

S wedding_WH85618small

 

I dag fyller jag 32 år!

När jag fyllde 30 ville jag inte bli äldre, nu bryr jag mig inte längre. 2 år gjorde enormt mycket för min klokhet och mognad. Jag har aldrig varit mer bekväm i mitt skinn eller situation. Om jag får lika bra utdelning nästkommande två år så kommer jag aldrig att ha åldersnoja någonsin igen.

Jag kommer alltid att minnas 31 som det året vi renoverade vår lägenhet, jag kissade i en hink i en månad, vi planerade vårt bröllop, jag flyttade till Metro Mode, Bailee blev gravid, Gia flyttade hem från USA, jag hade min möhippa och jag insåg precis hur viktigt det är att ha underbara vänner runt omkring mig. Allt från soffasurfande till bröllopsfix visade mig verkligen vilka personer det är som räknas i mitt liv.

Jag är så enormt tacksam för alla er, ni vet vilka ni är!

Jag är även enormt tacksam för alla er mina fina bloggläsare, för era smarta kommentarer, tips och konstruktiva kritik. Ni gör den här bloggen levande och inspirerar mig till tusen. TACK för er!

Födelsedagen då? Jo den ska firas på hemlig ort. Garth överraskar och istället för att åka raka vägen till Bulawayo från Harare så ska vi ha ett pit-stop någonstans trevligt. Min fästman, alltid lika omtänksam och fantastisk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Du har den bästa bloggen Tess, så äkta och levande, varje gång jag surfar in blir jag glad, uppmuntrad och motiverad! Tack för att du delar med dig av ditt liv 🙂 Grattis på födelsedagen och det stundande bröllopet! <3

  Beatrice 2014-12-13 22:12:53
  Svara
 • Grattis 🙂

  kim 2014-12-13 01:20:57
  Svara
 • Stort grattis fina du! 😀 Hoppas din dag var helt fantastisk! Stor kram Ellen

  ElleneEllen 2014-12-12 22:31:07
  Svara
 • Happy Birthday Tess!

  H 2014-12-12 16:46:14
  Svara
 • Grattis på din dag, hoppas den blir riktigt fin! <3

  alexandra 2014-12-12 13:57:38
  Svara
 • Stort grattis pa fodelsedagen! Onskar dig en bra dag och vistelse i Zim infor brollopet.

  Susie 2014-12-12 13:28:39
  Svara
 • Grattis på födelsedagen och tack för en jättefin blogg!

  Jenny 2014-12-12 13:19:45
  Svara
 • Huge happy birthday to you Tess!! Thanks do much again for sharing your life with us on the blog and all the time and effort you put into it!! Can’t wait to hear all about your exciting wedding adventures in Zim 🙂 xxx

  Jade Ashleigh 2014-12-12 11:58:06
  Svara
 • grattis på födelsedagen!

  bb 2014-12-12 11:32:12
  Svara
 • Ett stort hipp hurra och grattis till dig idag finaste! Önskar dig den bästa födelsedagen och myspys med din tilltänkta, och en lugn o trygg resa för er båda.
  Kraaaam
  /Helena N

  Helena N 2014-12-12 10:51:03 http://helenanygrund.blogg.se
  Svara
 • Stort grattis på din dag!

  PaulaPau 2014-12-12 09:49:28 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind