Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tips – Klackräddaren!

wedding1

Här ser ni tjejer, har ni en av mina favorit modell-hemligheter – klackskyddaren!

Så fort jag ska på party och det finns en risk att det ska vara gräs, grus, jord, sand eller bryggor involverade så klär jag helt enkelt botten av klacken i en av de här snygga små plasthållarna. Då blir det inga tältpinnar av mina fina klackar, de fastnar inte mellan plankor eller blir förstörda på annat sätt. Sedan hjälper de faktiskt en smula med balansen om klacken är extra tunn. Om ni inte har dem redan – spring och köp.

Jag köper mina på Ebay, de kommer i pack om 3 olika storlekar för olika tjocklekar på klackarna och kan återanvändas. De är inte särskilt dyra och jag har köpt ett helt gäng med mig ner till Zimbabwe till gästerna på bröllopet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Wow Tess! Tack för tippset! Jag var nyligen ute på stan och lyckades trampa ner i ett litet hål i ett brunnslock och det lyckades flå upp en bit av min läderbeklädda stiletto :(. Lyckades fixa klacken men ska köpa dessa skydd nu. Visste inte att sånna här existradre :). Kram på dig och lyckönskningar till dig och Garth 🙂

    Bella 2014-12-11 13:54:15
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind