Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Orkidéer och blogginlägg

flower

Mina orkidéer tappade alla sina blommor när jag flyttade dem från ett rum till ett annat och jag trodde att det var kört.

Men efter att ha läst online att man kan beskära dem och då kan man få nya blommor om man har tur och klipper stjälkarna precis rätt, så kände jag att jag inte hade så mycket att förlora, så jag klippte på och titta! MASSOR med nya blommor på båda plantorna, så det är ett tips till er som liksom jag dödar orkidéer.

Förutom att skryta över mina nyfunna gröna fingrar så tänkte jag även berätta lite om de inlägg som kommer upp när vi är borta. Jag har nämligen förprogrammerat nästintill ett inlägg per dag under tiden vi är borta, jag kommer givetvis att utöka det med inlägg medan jag är där, men jag ville ha någonting som back up och för att bloggen inte ska bli helt tyst om jag inte har internet en dag eller två.

Ni kommer bland annat få läsa om –

 • Före och efter i lägenheten
 • Produktjämförelser inom skönhet
 • Vår bröllopsinbjudan
 • Mina nyårslöften
 • Tips på julklappar
 • Mina bröllopsskor
 • TBT gamla modelljobb
 • Vad blev det under egentligen?

etc…

Så det kommer absolut att vara värt att titta in här medan jag är borta. Jag kommer givetvis även att visa så mycket jag kan från själva bröllopet. På instagram kan ni följa oss under #TessandGarth när det börjar närma sig.

I morgon åker vi till Zimbabwe för att gifta oss!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Stort grattis i förskott och stort lycka till! Ha en fantastisk resa, bröllop och bröllopsresa. Njut av allt och ha det underbart! Kram

  Angie 2014-12-10 18:27:06
  Svara
 • Stort grattis i förskott och lycka till med allting! Det kommer bli hur underbart som helst 🙂 Tack att vi får hänga med på resan! Vi gifte oss i Miami i maj = fantastiskt! Vi förlovade oss någon vecka innan er (kommer ihåg jag såg er romantiska video, på en strand i Slovenien) så det känns lite som att vi haft samma tidsresa i bröllopsprosessen:) Massa kramar ❤️

  Maja 2014-12-09 22:19:01
  Svara
 • Åh så himla roligt för er! Grattis i förskott och ha det helt underbart!! Kramar

  Alexandra Eriksson 2014-12-09 21:31:21
  Svara
 • Tack för att du förberett lite inlägg och för den tid du lägger ner på en bra blogg.

  malin 2014-12-09 20:54:12
  Svara
 • önskar er en underbar resa tillsammans <3

  LOVE FROM ELSA

  http://hesses.blogg.se

  elsa 2014-12-09 15:40:50 http://hesses.blogg.se
  Svara
 • So excited for you guys!! 🙂 Can’t believe how quickly the times gone! Hope you guys have an awesome time in Zim with all your family and friends 🙂 all the very best for the wedding … On a girly note really can’t wait to see your dress and all the pics 🙂 lots of love xxx

  Jade Ashleigh 2014-12-09 11:26:13
  Svara
 • Sa himla skoj och spannande!! Grattis och ha en helt underbar resa, brollop och semester!

  Tilde 2014-12-09 11:17:04
  Svara
 • Så kul att det äntligen är dags! Ha en fantastisk resa!

  Annika 2014-12-09 10:54:16 http://strongday.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind