Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

London – Frisörer

t1 t3 Tess2

En av de vanligaste frågorna jag får på mailen från er är vilken frisör jag skulle rekommendera här i London.

Jag har två olika rekommendationer. Det senaste året har jag gått till salong FOUR som ligger precis nära Oxford Circus, väldigt centralt och bra. Urduktiga är de, speciellt på färg och de hjälper mig att få mitt hår ännu mer hälsosamt och lite mindre vitblont för tillfället. (Jag gjorde en kampanj där de färgade mitt hår kritvitt i början av året, kanske ni minns?) De har lagt upp en plan för mitt hår som sträcker sig över ett år och de engagerar sig verkligen. De är dyrare än den frisören jag gick till förut, men det är en roligare salong att besöka och jag är otroligt nöjd med mitt hår för tillfället. Hon som färgar mitt hår heter Danielle, om ni vill ha samma.

Mitt andra tips är min förra frisör, Toni & Guy i Putney. Där jobbar en tjej som heter Lisa som även hon är väldigt duktig på vårt skandinaviska hår. Hon är inte lika dyr, men salongen är inte heller lika centralt. Så det är en avvägning. Jag gick hos henne i flera år, så hon är hur duktig som helst.

I dag har jag varit på FOUR för att slinga och klippa mitt hår innan bröllopet. Jag skulle aldrig våga göra det nere i Zimbabwe, men som tur var kan håret ta ett par veckor utväxt som det är nu utan att se tråkigt ut. Jag måste bara hålla det undan från solen och se till att använda mina inpackningar ordentligt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har följt dina bröllopsplaner och även bröllopet (på Instagram), verkligen välplanerat och vackert…..
    Ditt hår ser verkligen friskt och härligt ut….använder du fortfarande Redken all soft? Eller har du använt något med solskydd i Zimbabwe?
    /Kram Malin

    Malin 2015-01-03 13:18:26
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind