Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

3 dagar till vi åker

Screen Shot 2014-12-05 at 15.42.13

Hej Kompisar!

Det blev en liten bloggpaus över helgen, mest för att det är helgen innan vi åker och den har varit helt smockad, min hjärna var för tom för att orka producera ord när vi har kommit hem på kvällarna.

Men vi hann med en hel del och till och med att fira mitt lilla gudbarn Celeste som fyller 1 år på Onsdag. Jag köpte världens sötaste Stella McCartney romper till henne som mamma Gia fick öppna, Celeste själv fick en pekbok inslagen och pappret var nog det roligaste av allt. Jag kommer ihåg hur tråkigt det var att få kläder som liten och även om hon nog inte förstår så mycket än, så fick hon en ”rolig” present och en tråk-klädes present.

I dag har jag mitt sista frisörbesök innan bröllopet, vi ska slinga och klippa och se till att håret blir perfekt för vår stora dag. Många skulle nog ha gjort det närmare bröllopet, men för min del gör det inte så mycket att det är 3 veckor kvar, då hinner håret får precis den nyansen som jag gillar, plus att pyttelite utväxt get djup i håret.

Jag har 21 saker kvar på min ”to-do” lista, så jag får skynda mig. Vi åker på Onsdag kväll och innan dess ska våra vänner som vi hyr ut lägenheten till flytta in och vi ska även packa. Bröllop + 5 veckor borta, tur att vi har 2 x 23kg var att ta med.

Snart är vi i 27°C och sol. Hoppas väderleksrapporten över håller i sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • That’s the same forecast as here, except the numbers are in Farenheit, haha.

    Aaron 2014-12-09 12:18:51
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind