Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Julklappstips – Till Honom

for him

Har ni börjat med era julklappar ännu?

Själv ska vi inte utbyta klappar inom vår familj i år, men jag ska köpa någonting litet till Garth och så vill hans familj fortfarande köra klappar, så det blir lite julhandel för oss ändå.

Jag tänkte dock låta Garth ta hand om shoppingen till hans familj, jag har så himla mycket annat. Eller vi får se, oftast säger jag det, men det blir i slutändan att det är jag som handlar till dem med. Killar och klappar, de lämnar det alltid till sista minuten…

Jag tycker i alla fall att männen är absolut svårast att köpa till och jag har svårt att tro att jag är ensam om att tycka det. Så jag slängde ihop ett collage med ett par klapp-förslag under tusenlappen. Jag skulle kunna tänka mig att köpa allting över till Garth och förhoppningsvis skulle han gilla det med.

Skjorta, bälte, hoodie, pyjamasbyxor, armband, rock, slips, washbag, korthållare och parfym.*

*Alla länkar går genom affiliate-nätverket Apprl, ni kan även hitta min shop längre ner i bloggen.  

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Tess,
  Tusen tusen tack för svar! 🙂
  Det later väldigt sant det du skriver. Såg att de börjat sälja serien på Planet organic här I Wandsworth så ska ta mig en närmare titt på dem till helgen! 🙂
  Ha en fin kväll fina du!
  Kram

  Ellen 2014-12-04 22:35:01
  Svara
 • Hej Tess!
  Jag postade samma fråga tidigare under ditt inlägg serum (några dagar efter dock så vet ej om du sett det). Ifall du har, förlåt att jag tjatar o känn dig inte tvingad att svara! 🙂
  Jag minns att du skrivit tidigare att du bytte från lite starkare produkter till REN (eller har jag fel?). Jag använder för tillfället Jan Marini’s produkter o de innehåller bioclycolic acid. Har använt dem I några år nu men tycker min hud inte är ngt vidare (igentäppta porer etc). Skulle du rekommendera att byta till REN istället? (Förstår att det är jättesvårt att svara på). Men det känns som att alla börjar använda mildare produkter numer o att de med väldigt aktiva ingrdienser inte är så bra som man trott? Hoppas du har en fin söndag!
  Stor kram

  Ellen 2014-12-03 22:24:19
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hej Ellen!

   Förlåt, jag måste helt ha missat din kommentar!

   Jag testade Obagi ett tag och det är en väldigt aktiv hudvårdsserie som fokuserade på att jämna ut pigment. Den gjorde precis det, mina pigmentfläckar blev absolut ljusare, MEN det var på bekostnad av resten av min hud. Den blev torr, tappade lyster och glans och när jag kände att jag började se flera fina linjer än innan så fick jag nog och slutade. Hellre hälsosam hud som har en prick eller två istället för livlös torr hud som var ledsen. Det tog flera månader innan min hud var tillbaka till sitt glada jag igen, men det visade att man inte alltid ska lyssna allt för mycket på vad andra säger. Nu skulle jag använda Obagi eller liknande produkter på specifika områden, de säger att man inte ska göra det, men antingen det eller laser för min del.

   Jag tror att aktiva ämnen är jätte bra för huden som behöver just det ämnet, men alla är olika och om du har en serie som inte riktigt funkar för dig – byt.
   Just REN är otroligt skonsamt och snällt mot huden, de har lite starkare ämnen i vissa av maskerna och så, men hudvården är mest återfuktande. Det har funkat super för mig, men jag vet ju inte om det bli samma sak för dig.
   Om du är sugen på att testa just REN så skulle jag rekommendera att köpa ett av deras start-kit istället för att investera i hela serien direkt. Testa och se helt enkelt. Tyvärr kommer vår hud inte med bruksanvisning, så det är upp till oss själva att testa och testa till vi hittar rätt.
   Lycka till!

   kram
   Tess

   Tess 2014-12-04 13:21:39 http://tessm.metromode.se/
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind