Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hello December

xmas1 xmas2 xmas3

Det här var mitt julpynt för i år då. 

Jag lovade Garth att bara köpa en liten julpyntsgrej, han känner mig väl nog för att veta att jag gärna går lite bananas på allting som har med julen att göra. Två små silverglittriga julgranskule-ljus, that’s it.

1a December, julen är kommen i vårt hus…

Fast vi är ju faktiskt bara här i 10 dagar till, så det känns ok. De som har hyrt vår lägenhet får pynta mer om de vill, de ska ju trots allt fira både jul och nyår här.  I Bulawayo ska vi bo hos Garths morbror och moster fram till den 23e och jag tror att de är ganska juliga av sig de med. Det är alltid konstigt att fira jul i ett varmt land och förra gången vi var där nere så satt jag och Garth vid en sjö i en bil i en åskstorm och drack champagne ur en liten flaska och åt grillat på julafton. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen.

I dag har jag en stor fixardag, massor med små ärenden. De flesta castingar som jag får skickade nu plåtar efter att vi har åkt, så det kommer nog inte att bli allt för mycket jobb den här veckan. Jag har 51 saker kvar på min att-göra-lista… Jag använder förresten ”Wunderlist” på datorn, plinget när något är avklarat är lika tillfredställande som ljudet när man tömmer papperskorgen på en mac.

Först ut i dag ska jag till läkaren och förnya mina p-piller och be om lite mediciner som kan vara svåra att få tag i nere i Zim, antibiotika och anti-viral tänkte vi ta med ner. Det är bra att ha om någon skulle bli sjuk där ner och vi kommer till stor del befinna oss mitt i bushen, så apotek kan bli svårt. Som tur är har vi pappa som är tandläkare, inriktad på kirurgi och Chris som är doktor inom immunologi med oss i gänget. (Nu talar vi givetvis inte Ebola, som fortfarande är närmare England än vad det är Zimbabwe).

Annars har vi alla tagit dukoral mot kolera, har med oss malariatabletter och fått sprutor för hepatit, tyfus, stelkramp, difteri och polio. Många av de här sprutorna räcker upp till 10 år, så man behöver inte ta dem varenda gång man åker. Jag behövde till exempel bara tyfus, malaria och kolera.

Nu måste jag springa, jag tittar in igen lite senare!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Happy December! 🙂

    http://alovelystyle.blogspot.co.uk/

    http://www.shopstyle.com/action/loadRetailerProductPage?id=465209348&pid=uid7441-25962271-17

    raquel 2014-12-01 21:25:49 http://alovelystyle.blogspot.co.uk/
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind