Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

En produktiv dag

DK0_0921 small

 

I dag har jag fått såååå mycket gjort. Värsta duracellkaninen!

Bland annat har jag tagit bilder på lite saker till bröllopet som kommer att komma upp i inlägg medan jag är borta. Internet där nere är lite sådär, så min lösning är att ladda upp så många bilder jag bara kan i förskott och spara dem på bloggen och sen kan jag skriva inlägget där. Jag vill verkligen att bloggen ska vara lika bra när jag är borta (om inte bättre) som den är när jag är hemma. Det är mitt mål!

Jag har även bockat av ett helt gäng saker på bröllopslistan och i morgon har jag min sista fitting av min bröllopsklänning. Jag hoppas att den sitter perfekt nu för annars blir det lite tight om tid.

Det känns så bra när man har haft en riktigt produktiv dag!  Nu ska jag och Garth dumpa oss själva på soffan med lite thai takeaway och en film.

Ännu en ny bild från duktiga Dan Korkelia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det är så fint att du tänker på läsarna fastän du har så mycket att göra inför bröllopet! Men jag tror (och hoppas) att jag talar för alla när jag säger stressa inte för mycket över det. Bloggen får vara lite tystare under din bröllopsresa om det skulle vara så. Bröllop är definitivt en av anledningarna man får ta bloggpaus för!

  Elin 2014-12-02 13:43:24
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!

   Tack vad du är gullig! Jag kommer att förprogrammera en del inlägg och sedan kikar jag in och säger hej när jag har internet där nere. På så sätt blir det ingen press på samma sätt.
   kram
   Tess

   Tess 2014-12-04 13:34:39 http://tessm.metromode.se/
   Svara
 • Åh, jag som har en nere dag =/. Men sånt e livet, deppar lite nu, sen släpper vi det.

  Men har ett önskemål om inlägg när ni är borta, kan du inte posta dina första inlägg om Garth igen? Några stycken åt gången…. Vore så fint att få läsa dem igen när ni är och gifter er!

  Helena 2014-12-02 12:41:16
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena!

   Hoppas det känns bättre nu, man behöver ha off-dagar, så att man kan njuta av sina on-dagar senare.
   Jag ska kolla i arkivet och se vad jag har från precis i början. Jag var lite hemlig med honom först, men det är en kul idé!
   kram
   Tess

   Tess 2014-12-04 13:33:33 http://tessm.metromode.se/
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind