Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Fall Favorites

SE ALLT

Tess Testar – ”The Fantastic Foot Mask”

Alltså fötter, hur snygga är de egentligen?

Jag vet inte om ni kanske har snygg-fötter men det har inte jag. Charmiga är nog det snällaste ordet jag kan komma på för mina tassar, Sofia i 9an kallade dem för trollfötter, vilket passade bra in eftersom min mamma ägde butiken ”Trollskor” på den tiden.

Oavsett hur våra fossingar ser ut så kan de vara mer eller mindre välvårdade, jag satsar på mer. Det finns inget värre än ostkantshälar och övervuxna gula tånaglar. I mitt jobb går vi mycket och har även oftast på oss fel storlek av skyhöga klackar i många timmar åt gången, så mina fötter är inte allt för glada med mycket skavsår, blåsor och klämskador på naglarna.

Jag fick i alla fall chansen att testa MayBeautys ”The Fantastic Foot Mask”.

I ett foliepaket ligger ett par engångssockor i plast som du trär över fötterna och låter vara på i en timma eller två, jag körde på två, drack ett par koppar te och läste tidningar under tiden. För att lättare kunna gå satte jag en strumpa över, men man ska försöka att inte gå runt i dem för mycket.

Helst ska du ta ett fotbad innan, men jag duschade istället fötterna i varmt vatten ett tag och satte på plaststrumpan när fötterna fortfarande var fuktiga.

Det är någon form av creme inne i plastsockan som reagerar med huden och efteråt märks inget mer än att huden kanske har blivit lite skrynklig.

Även nästa dag var mina fötter helt som vanligt, det tog nästan 3 dagar och att jag i princip hade avfärdat att masken faktiskt funkade innan min hud började fjälla.

Och då började det VERKLIGEN hända grejer.

Mina fossingar fjällade som han i Austin Powers ungefär, stora flagor kunde jag gnugga bort från undersidan av foten. Även på ovansidan och runt naglarna peelade skinnet och jag skulle ljuga om jag inte sa att det var ganska tillfredställande att försiktigt pilla av centimeterlånga flagor av död hud och se den nya rosa huden under, speciellt på hälarna.

Istället för att dra bort den döda huden ska man försiktigt gnugga bort den, det är mer effektivt och skonsammare.

Det höll på så här i drygt en vecka och man vill inte ha på sig öppna skor under tiden, för det är så extremt.

Man ska ta regelbundna fotbad under tiden fötterna flagnar och jag använde en pimpsten i duschen för att få bort det mesta, men ändå när jag gick till mitt pedikyrställe i dag så filade hon bort stora sjok av död hud från runtom hela mina fötter. Hon berättade att det var mest hud hon någonsin har tagit bort på en kund och kallade dit alla de andra som jobbade där. Sedan ville de alla veta vart jag hade köpt den där mirakelmasken.

Nu är min hud i alla fall len som en riktig bebisrumpa, mina gamla skavsår syns knappt och även nagelbanden ser mycket fräschare ut. Super!

Det här är en produkt som jag absolut rekommenderar om du vill ha fina fötter för ett event, resa eller bara en storstädning av tassarna. MEN se till att göra behandlingen minst 2 veckor i förväg och avsluta med en rejäl skrubb hemma i duschen eller gör som jag och gå och ta en pedikyr för att bli av med den sista döda huden.

Jag kommer absolut att göra det här igen ett par veckor innan bröllopet.

Om ni använder koden ”tess30” så får ni 30% rabatt på The Fantastic Foot Mask, dvs 174,30 kr istället för 249 kr .

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med MayBeauty.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Halloj! Jag har ansiktsmasken hemma och den är ju grym, så det är klart att jag blev nyfiken på den här till fossingarna också.
  Jag köpte en trepack, så kan jag och mina tjejer ha en myskväll, kolla film, äta godis och bara njuta någon dag när karln jobbar 🙂
  Så tack för rabattkoden, den satt fint.
  Kramis Helena N
  http://helenanygrund.blogg.se

  Helena N 2014-11-05 11:46:33 http://helenanygrund.blogg.se
  Svara
 • Oj verkligen vad det ser ut som en rejäl skillnad. SÅnt är så himla bra att skämma bort fötterna med.

  maria 2014-11-01 13:07:55 http://blogozine.se/mariscal
  Svara
 • Har beställt, tack så mycket för erbjudandet =)

  Kattis 2014-10-31 15:12:04
  Svara
 • Nu fungerar rabattkoden 🙂

  MayBeauty 2014-10-30 22:44:08
  Svara
 • Hej Tess! Jag ville också beställa men står att rabattkoden inte gäller 🙁 kram!

  Anna 2014-10-30 22:37:52
  Svara
 • Hej Tess! Tänkte köpa en fotmask, men får inte koden att fungera? Det står att "koden inte kan användas utifrån vad som ligger i min varukorg".

  Lydia 2014-10-30 22:08:24
  Svara
 • Ser helt amazing ut !!! Master absolut testa Vad frasha Dina fotter blev! Ser jatte bra ut xx

  S 2014-10-30 22:06:53
  Svara
 • Den där masken är fantastisk! Har använt den flera gånger, fötterna blir verkligen mjuka och lena 🙂

  Helena 2014-10-30 22:03:21
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding