Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Just nu – Mjukstart

Här hittar ni mig nu på förmiddagen.

Jag vaknade vid 8 efter en natt av konstiga drömmar och svettiga lakan. Garth gav mig en riktig sport-massage i går innan vi gick och la oss, jag har haft lite extra träningsvärk efter mina 3 PBs den här veckan (armhävningar, 8 på rad, 50 kg romanian deadlift och 25 kg på mitt andra försök av bänkpress) så han förbarmade sig över mig. Han tog i ordentligt och grannarna undrade säkert om någon plågade katter inne hos oss, för det gjorde verkligen ont! Men jag känner mig mycket bättre i kroppen nu, om än lite dåsig och extra varm. En riktigt djup massage kan ha den typen av effekt, så det förvånar mig inte.

Så i dag blir det en mjukstart av veckan med grönt té framför nyheterna, komma ikapp med alla emails i inboxen och förbereda lite inlägg inför Zimbabwe och bröllopet.

Garth själv gjorde inte illa ifrån sig den här veckan heller, i går gjorde han den första kvalificerings WODen för ”Italian Throwdown” – en crossfittävling i början av December, hans allra första. Och att han är delad 6a av alla hundratals killar som är med och tävlar är något jag är otroligt stolt över. Nu passade visserligen den här woden honom utmärkt med rodd, wallballs och pull ups. Nästa med double unders och shoulder to overhead är lite svårare eftersom han inte är så snabb på sina DU än. Men jag tror på honom! Heja Garth!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind