Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hemmet – På väggarna

Det har tagit lite tid, men nu äntligen börjar vi köpa ramar till alla fina prints som ligger ihop-rullade här hemma.

Det blir en helt annan grej när tavlor, kuddar, mattor och gardiner flyttar in, det blir så himla mycket mer hemtrevligt. För tillfället känns lägenheten fortfarande lite tom och vardagsrummet ekar en smula. Men nu är det färdig-målat och äntligen äntligen får jag börja piffa lite.

Först på tur att hängas är de här två fina Giclée art printsen ” a Due Colori I” och ” a Due Colori VI”  av Alberto Seveso, som ni ser över. De ska få en svart tunn ram som är helt genomskinlig, det vill säga ingen vit bakgrund, så att de ser ut att hänga fritt i luften. Jag har tänkt mig dem som en färgklick i vardagsrummet, och älskar de böljande formerna och de starka färgerna. De har två möjliga placeringar, jag behöver testa dem på båda innan de hittar sin riktiga plats, antingen över soffan eller över vårt matbord. Köket är så vitt att det skulle kunna vara fint med lite färg att bryta av med.

En annan favorit är det här fotot från Mattias Johansson som ska få hänga i en vit ram på vit bakgrund i badrummet. Jag älskar känslan av dimman, vattnet och träet som försvinner ut i oändligheten, rogivande och nästan lite eterisk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Vad menar du med genomskinliga ramar? Är inte printsen gjorda på vitt papper? Då blir det väl ändå en vit bakgrund? Snälla berätta hur du tänkt för jag är intresserad av att göra en liknande grej. Tusen tusen tack på förhand!

  Viktoria 2014-10-10 23:48:18
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Hej Victoria!

   Jo precis, men jag väljer en ram som är större än själva printsen, så det blir det en känsla av att de hänger i luften. Det funkar bättre med vissa bilder än andra. Om det är prints som inte är dyra så kan du alltid beskära dem, men det vill man inte göra om de är signerade eller liknande. Lycka till!
   kram
   Tess

   Tess M 2014-10-11 01:05:11
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind