Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Frågestund – Övrigt

1.a. Vad är det värsta du har varit med om i ditt liv? Hur gick du vidare?

Hej Karin! Det jobbigaste var nog när min farmor dog, vi var väldigt nära och jag var bara i yngre tonåren. Hon dog i sömnen helt oväntat så det blev verkligen en chock. Att inte få ha farmor på mitt bröllop är ledsamt eftersom hon var den som alltid pratade om mitt framtida bröllop med mig när jag var liten. Men hon kommer att vara där på ett sätt eller annat, i tanken om inte annat.

Egentligen var även mina föräldrar skilsmässa säkert otroligt jobbigt för mig, jag har hört i efterhand att jag inte mådde så bra under den tiden, men jag var bara 4 år gammal, så jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket.

b. Har du gått hos en terapeut?

Ja, men bara ett par gånger och det hjälpte otroligt mycket eftersom jag lärde mig att hantera en svår situation. Jag rekommenderar det starkt.

c.Vilket land kan du annars tänka dig att bo i förutom England och Sverige?

Jag älskar USA och skulle gärna bo i Los Angeles, San Fran eller New York ett tag. Men jag är även lite sugen på Singapore, vem vet i framtiden.

d. Bästa resmålet du gjort?

Zimbabwe utan tvekan, det var en livsändrande resa. Ett fantastiskt vackert land, med underbart djurliv och trevliga människor. Jag är så glad att jag ska tillbaka snart igen!

e. Vill du studera i framtiden eller möjligtvis byta karriär?

Om jag skulle studera så skulle det bli business, men just nu vet jag inte riktigt vad jag skulle använda kunskapen till. Om jag skuclle byta karriär så skulle jag tänka mig att gå mer in i skådespelarvärlden eller starta eget.

f. Har du varit med om många vänner som svikit eller ibland haft svårt att veta vilka typ utav vänner du egentligen passar med och ska umgås med? Hur tänker du kring vänskap?

Jag har absolut både vuxit ifrån vänner, insett att de kanske inte var så bra som jag hade trott och allmänt gallrat lite i min vän-cirkel. Jag tror att det är lika viktigt att ha testat att ha många olika typer av vänner innan man vet vad man egentligen vill ha, som att ha ett par olika pojkvänner innan man träffar den rätta. Det värsta jag vet är falskhet, skitsnack eller när någon helt enkelt inte är en lika god vän tillbaka när det kommer till kritan. Nu vet jag att det viktigaste för mig när det kommer till vänskap är att personen är genuint snäll, lojal, inte pratar bakom andra vänners ryggar, säker i sig själv, driven, har humor och ställer upp för mig lika mycket som jag för dem. Jag har en otrolig tur att ha en så underbar grupp tjejer som bästa vänner.

g. Vill du skaffa ett till boende i Stockholm eller flytta tillbaka? Karin

Nej, jag tror inte det. Kanske ett sommarhus någon gång i framtiden, jag har dock inget sug på att flytta hem igen.

2. Hej Tess!
Jag undrar vad du gillar för musik och om du går på spelningar ibland? Maja

Hej Maja!

Jag gillar lite folkpoppig musik som typ lumineers, Bon Iver, Tom Odell, The tallest man on earth, Mumford & Sons etc men det ändras hela tiden. I övrigt är jag en allätare men är inget större fan av tung hiphop, eminem -rap, jazz eller dansband. Ute på klubben vill jag helst höra House och RnB.

Jag är ingen festivalare, för jag är obekväm i stora folksamlingar, men jag lyckas hamna på ett par spelningar ändå. Oftast på klubbar och liknande, helt ovetande om att de skulle uppträda. Jag har även varit på Coachella och det skulle jag gärna göra om.

3. Kan du tipsa om lite stickade tröjor? Gärna i kashmir. Emma

Hej Emma! Mitt superdupertoppentips i England när det kommer till Kashmir är att gå till Uniqlo! De har grym kvalitet till bar priser. Jag köper två nya tröjor varje höst och har fortfarande kvar och använder de två första jag köpte för 6 år sedan, de är i princip som nya trots mycket användning. Fantastiskt price per wear! I Sverige är jag ett stort fan av Soft Goat som min vän Stephanie äger, underbar kvalité och snygga snitt, kolla in dem. Jag gillar även att en del av intäkten går till välgörenhet.

4. Vad för nya kläder vill du köpa till hösten/vintern? Vilka trender gillar du/gillar du inte? Tycker du har en jättefin stil! Viktoria

Hej Viktoria

Tack, vad söt du är! I höst kommer jag att satsa på att införskaffa en Burberry trench coat, ett litet lager av svarta jeans i olika längder, kasmirtröjor i ljust och mörk grått, gärna en tröja i plommon, ett par snygga gummistövlar och en knälång klänning i spets. Jag köper väldigt sällan efter mode nuförtiden utan letar istället efter ”hålen” i min garderob. Vad behöver jag just nu? Hur vill jag se ut just nu? Pengarna lägger jag på basplaggen och sedan får det trendledda bli lite billigare.

6. Du har den beste bloggen! Så mitt spørsmål er hvor lenge kommer du til å blogge? Linn

Hej Linn!

Gulle dig! Jag kommer att blogga så länge som jag tycker att det är kul och ni läser! kram!

7. Hur var det att dejta Chace Crawford?

Haha, jag visste att den här frågan skulle dyka upp förr eller senare. Men nu är det så himla länge sedan och innan jag ens träffade Garth, så det känns ok att dela med mig lite.

Jag gick bara på ett par dejter med Chace, när han var här i London och fastnade här på grund av det där askmolnet från den Isländska vulkanen. Vi träffades ute och klickade, så jag tog med honom till Portobello Market nästa dag, på tunnelbanan! Han trodde jag var galen, men när någon kom fram sa jag att han var min svenska brorsa som inte pratade engelska och det funkade hur bra som helst.

Sedan gick vi ut och åt ett par gånger, gick på bio och allmänt hängde medan han var här i London, det var inte mer än så. Han var en riktig gentleman, trevlig, bra humor och inte sliskig eller pushig som kända killar kan vara ibland. Han var helt ok med att bara kyssas och inte gå längre än så och det uppskattade jag mycket. Vi hade lite kontakt efter och han hörde av sig när han var tillbaka i London nästa gång, men då hade jag precis börjat dejta Garth och var kär.

Så Chase är en supertrevlig kille som jag bara har bra saker att säga om, men inte ”The One” för mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hoppas du inte slutar blogga, så skönt med vettiga bloggar utan massa tjafs och konstigheter. Här är det alltid mysigt att komma in och läsa. 🙂

  Avis på din dejt med "Nate" låter som en skön kille och han är så snygg. Men alltid varit mest keen på Chuck Bass haha! 😛

  Maria 2014-09-28 23:48:39
  Svara
 • Thanks for answering all the questions so honestly 🙂 and please don't ever stop blogging! I've read you're blog pretty much daily for a few years now and enjoy it so much it would feel like a limb is missing without it haha!! Xxx

  Jade Ashleigh 2014-09-24 17:04:59
  Svara
 • Hej! Vilken storlek har du i tröjorna från Uniqlo?:) Och hur lång är du? Kram

  Sara 2014-09-24 16:53:50
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind