Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bröllopet – Möhippan dag 2, del 2

Här kommer andra delen av Lördagens möhippeaktiviteter.

Efter den helt galna och otroligt roliga burlesque upplevelsen så hade vi ett par timmar att åka hem, vila lite och göra oss i ordning för kvällen.

Under hela den här helgen hade jag ingen aning om var Garth höll hus och tjejerna tog min telefon så att vi inte skulle ha kontakt. Han messade ”I Love you” och de messade ”we love you to” med en bild på alla tjejerna tillbaka.

Men nu hade han varit hemma medan vi var borta, han hade städat hela lägenheten efter gårdagkvällens fest och inte nog med det, även fyllt matbordet med chips och godis, lagt alvedon och ställt vattenflaskor bredvid sängarna, champagne på kylning och lämnade även en söt lapp och taxipengar. Jag har helt klart valt rätt kille, gulle!

Jag och syrrorna tog en 40 minuter disco-nap och gjorde oss därefter i ordning. Jag hade givetvis ingen aning om vart kosan skulle bära, men blev tillsagd att klä mig i en snygg klänning som inte fick vara svart och ta med syrrorna och möta Bailee vid Clapham North tunnelbana 19.30. Det blev min blå BCBG klänning som jag hade köpt för ändamålet som åkte på tillsammans med mina bekvämaste Zara-klackar.

Det bar av mot Covent Garden och en lite promenad till den Marockanska restaurangen Souk Medina som ligger i Seven Dials. Inredningen är som att kliva in i ett beduintält och i ett privat rum på nedervåningen väntade alla tjejerna i svarta klänningar och en lurig uppsyn. Direkt kom en magdansös och drog upp mig på golvet och jag tvingade även upp Bailee och Gia att dansa med mig. Sedan kom hur mycket mat som helst, karaffer fulla med goda drinkar och en spännande dessert.Nästa lek som presenterades var ”Mr & Mrs”, där tjejerna har ringt Garth och ställt 30 frågor och mitt jobb var att gissa vad han hade svarat. Allt från min favoritfärg (vitt i inredning, blå annars) , vår 5 års framtidsplan och vad han skulle rädda om lägenheten började brinna. till hans favorit sex position (nej, det var pinsamt nog att dela med syrrorna, så det delar jag inte här) och var vi hade vår första kyss.

Alla tjejerna frågade 3 frågor var och om jag gissade fel så fiskade tjejen i fråga upp någonting fult från sin väska som jag var tvungen att ta på mig. Först upp var Marina och Biss som hade hittat den otroligt fula tutt-muggen som jag var tvungen att dricka ur resten av middagen. Champagne ur en bröstvårta, det har jag aldrig testat förut och hoppas att aldrig behöva testa igen haha.

Jag gissade väl rätt på ca 2/3, men det blev en hel del fula grejer att sätta på sig ändå. Jag såg ut som en vandrande julgran i slutändan, med en kondom-hatt, godis-bh, lustiga glasögon, massor med halsband etc , frågorna var svåra till mitt försvar! Garth svarade ju liksom inte alltid rätt han heller, min ögonfärg bland annat, hallå! Han sa gröna, men de är hazel…

Som tur var behövde jag inte behålla alla de här grejerna på när vi begav oss till nästa ställe, en av mina favoritklubbar i London – The Box. För er som inte vet så är box en blandning mellan en nattklubb, burlesque salong, freakshow och strippklubb.

2 gånger per kväll har de en show på stora scenen och då kan vad som helst hända. Allt från en naken transexuell med sin snopp i en julklappslåda (till Justin Timberlakes Dick in a box) till en kille som stoppar in en halv vägkon i rumpan. Ja, det är meningen att man ska bli chockad och det blir man. Men när man är där känns det liksom inte så farligt och stämningen på klubben är grym. Det är ändå gjort på ett väldigt cheeky och showigt sätt och blandat med mer arty saker som en tjej som häller självlysande färg över sin kropp i totalt mörker eller en show med lysande rockringar.

Syrrorna tyckte att det var helt galet kul och helt olikt någonting de någonsin har sett tidigare, Marina frågade till och med om de skulle tänka sig att öppna en Box i Stockholm. Det är ett ställe där man garanterat kommer hem med en bra utgångshistoria efter och en av de absoluta snackisarna från min möhippa.

Min vän Weronica jobbar på Box, så hon fixade fram bord med shottar och champagne och sedan beställde jag in en flaska vodka som höll oss alla igång till stängning. När vi kom hem gick alla lös på chips och chokladbordet, tack snälla Garth.

Vad som hände på Söndagen får ni veta vid ett senare tillfälle. Men nu var allt det galna på möhippan över.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gulle Garth!! Vilkn guldklimp han är. Åh, var på Box i maj och det var sååå jävla kuul! Tänk att du vågade fota 😉

    Julia 2014-09-24 09:47:20
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind