Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

TGIF

Äntligen Fredag!

Jag har haft så mycket på G på senaste att jag är absolut helt slutkörd nu. Egentligen skulle jag och Garth åka till Exeter för att fira hans groomsman Shanes födelsedag, men jag är så himla trött att jag helt enkelt inte orkar resa just nu, så Garth åker själv istället. Jag har spelat in 2 olika reklamfilmer, haft min möhippa, gjort 2 fotojobb, tagit massor med beslut angående bröllopet, sprungit på castingar och har sovit allmänt lite de senaste två veckorna, så det ska bli fantastiskt skönt att bara få ta det lugnt och bara vila. På Måndag morgon åker jag till Leeds för ett jobb och kommer tillbaka först på onsdag igen.

Jag har inte heller haft tid att få ordning på hemmet igen efter all fest och har inte tvättat på säkert två veckor. Så en riktig hemma-helg ska det få bli. Kanske låter tråkigt, men för mig är det bliss. I morgon har jag bokat in mig på crossfit 11.30 och på söndag kommer tjejerna över för brunch, det är mina enda planer.

Me -time, underbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind