Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bröllopet – Min Hen-do, Dag 2 del 1

Vi hade fullt schema dag två av min möhippa.

Det var jättemysigt att vakna upp med alla syrrorna och Josefina här och vi började med en stor frukost hemma. Sedan gjorde vi i ordning oss och begav oss till tunnelbanan. Tjejerna sa till mig att ta med den klänningen som var lätt att ta av och på i väskan.

Första stoppet var South Kensington och Victoria and Alberts Museum. Vi möte upp resten av tjejerna utanför och gick hela gänget in och tittade på deras utställning av bröllopsklänningar 1775-2014, väldigt passande och himla intressant. Det var mysigt för alla tjejerna att göra någonting lite kulturellt, men ändå bröllopsrelaterat. Roligast tycker jag nog att det var att se kändisklänningarna, så som Kate Moss bröllopsklänning. Den såg helt annorlunda ut i verkligheten än på bild, men den var fortfarande nästan allas favorit på hela utställningen. Själv föredrog jag en swarowski prydd designer (som jag har glömt bort namnet på nu) klänning.

Efter den lite mer kulturella morgonen hoppade hela gänget på bussen mot någonting helt annat. Vi begav oss till Piccadilly och en restaurang där. Först trodde jag att vi kanske skulle lära oss att mixa drinkar, men när de tog med oss in i ett rum i källaren, bad oss att byta om till klänningar och Bailee delade ut handskar och stayups så visade det sig att vi skulle få en lektion i Burlesque!

Det är alltså Dita von Teese typ av dans med fjäderboa, långa handskar, stayups och solfjädrar. Det var extremt roligt att se alla mina vänner och systrar dansa sexigt, bita av sig handskarna, förföriskt skala av stayups och allmänt vifta på rumpan. Bailee är nog för övrigt den enda gravida kvinnan som kan se het ut vid ett sånt här tillfälle. Det bästa är att alla gick all in och speciellt Biss och Nanna visade verkligen dolda talanger.

Otroligt kul med mycket skratt. Vi fick sätta ihop dansrutiner och sedan battla varandra. Verkligen en grej som jag aldrig skulle ha gjort annars  och Garth är jätte nyfiken på att få se vad jag har lärt mig. Jag fick till och med mig ett par nipple tassles hem haha!

Det här blir ett extremt långt inlägg om jag ska berätta vad vi gjorde resten av dagen, så det blir en del 2 av dag 2 lite senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind