Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tess Testar – Swiss Beauty Pearls

Skönhetsjunkie som jag är har jag testat en ny spännande produkt – ”Swiss Beauty Pearls”.

Jag har haft lite problem med sköra naglar det senaste året, jag som vanligtvis har riktigt starka och hårda naglar har på senaste upplevt att de har blivit riktigt skiviga och lättbrutna. Det har säkert med allt fixande i lägenheten och kanske även crossfiten att göra, men det är inte kul alls. Så när Swiss Clinic undrade om jag hade lust att testa deras ”Beauty Pearls” så tackade jag ja direkt.

Beauty Pearls är ett kosttillskott som ska hjälpa till att inte bara stärka naglarna utan även håret, huden och ska ge klarare ögon. Jag har alltid tagit mina vitaminer, men aldrig någon specifik just för utseende tidigare.

Det känns dock som att det kommer mer och mer spännande kosttillskott på marknaden inom just det här ämnet och personligen tror jag mycket på att skönheten kommer inifrån. Om du get kroppen en massa skräp så kan du inte förvänta dig att den ska se fantastisk ut och fungera perfekt. Vi är i slutändan vad vi äter.

Jag älskar att de här pillrena är lite ”snygga”. Mitt estetiska sinne som spökar… Men de ser inte ut som tråkiga vitaminer i en burk utan är mer som släta små pärlor i två olika färger som man ska ta en av varje per dag. Det känns nästan lite fel att äta dem eftersom de är så tjusiga.

Den rosa pärlan innehåller – Havtorn (vitamin C), Omega 7, Omega 3, Omega 2, Vitamin A och  Vitamin E.

Den lila pärlan innehåller – Betakaroten, Lutein, Selenium, Zink, Vitamin A, Vitamin E.

Här kan ni läsa lite närmare om vad de olika ingredienserna är bra för.

Så här ser min dagliga vitaminhög ut nu, en multivitamin specifik för kvinnor, en fiskoljekapsel, en calcium/magnesium och två små Beauty Pearls.

Nu har jag använt den här produkten i drygt två veckor och jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker faktiskt att mina naglar har blivit bättre. Hår och hud har jag redan turen att vara nöjd med, men det skadar ju aldrig.

Just det där med klara ögon har jag tänkt på sedan innan, det gör en så himla stor skillnad om ögonen ser fräscha ut. Men man vill samtidigt inte hålla på med alla konstiga ögondroppar. Det ska bli spännande att se om det blir någon skillnad när jag har ätit de här vitaminerna lite längre. Jag lovar att hålla er uppdaterade!

Beauty Pearls kan ni hitta här och eftersom jag vet att de flesta av er är lika intresserade av skönhet och kost som jag är, så har jag även fixat en rabattkod till er. Ni får 100 kr rabatt om ni använder koden ”Tess100”. Då kostar ett paket Beauty Pearls 399 kr istället för ordinarie 499 kr, inte helt fel eller hur?

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Swiss Clinic.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,
  Det här med sköra naglar.. jag har alltid haft 1. wavy hair 2. hårda, starka naglar… men efter.. vad blir de nu.. 7 år i London så har mitt hår blivit rakt och naglarna går sönder och är allmänt mjuka. Detta är något som skett sakta men säkert, inte över en natt.
  Så jag undrar… Londons hårda vatten! Borde inte det ha något med saken att göra? Har själv tagit vitaminet för att förbättra saker och ting, men det som hjälpt mest har varit att jag inte bodde i London denna sommar utan i Sverige/Norge.

  Vad tror du?

  Evija 2014-09-17 11:48:37 http://thisisntafashionblog.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Evijas kommentar.

   Jeg tror du har helt rett, Evija! Jeg har merket stor forskjell siden jeg flyttet til London for nesten tre ar siden – haaret er blitt livlost og tynnere enn det var, og neglene svakere / flisete. Nar venninner kommer pa besok merker de umiddelbart at vannet her gjor haret deres seigt og vanskelig a gre. Heldigvis liker min hud det fuktige varet her, enn sa lenge…Klem!

   Ida 2014-09-17 14:58:28
   Svara
 • Va lyxiga dom ser ut! Och dom verkar ju innehålla massa bra grejer, måste testas! 😀

  Sara 2014-09-17 11:45:51
  Svara
 • Tack för tipset:) håller med, väldigt fina!!

  Jonna 2014-09-16 20:49:44
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind