Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bröllopet – Min Hen-do, del 1

Min möhippa alltså, vilken virvelvindshelg det blev!

Jag måste dela upp den i 3 delar, eftersom vi gjorde så mycket och jag vill jaga lite bilder från de andra dagarna först. Men vi börjar med fredagen och den stora överraskningen.

Jag och Garth skulle, som ni kanske kommer ihåg, ha Josefina, Matthew, Bailee, Mike, Gia och Jon (+ lilla Celeste) på bröllopsvins provsmakning och lite take away middag. Josefina kommer alltid tidigt, minst en halvtimma och givetvis gjorde hon det då med. Som tur är hade jag för ovanlighetens skull gjort mig i ordning lite tidigare och stod inte i mjukisar som jag annars alltid gör när hon kommer.

När hon knackade och jag gick ut för att öppna förväntade jag mig Josefina, men fick ett helt tåg skrikande och tjoande tjejer som rusade in i lägenheten. Jag blev tokchockad, som ni kan se på den lilla videon över… (Tack till finaste Josefina som filmade!..och ursäkta min ”pottymouth”) Speciellt över att alla mina 4 systrar + min kusin från Sverige var där.

Jag hade på känn att min möhippa skulle vara den här helgen, men jag trodde att vi kanske skulle ha den där middagen och sedan få en instruktion av tjejerna att möta dem någonstans dagen efter. Och jag trodde faktiskt inte att syrrorna skulle lyckas komma, ingen av dem har varit i vår nya lägenhet ännu, så det var superkul att få börja hippan just här hemma hos oss.

Med sig i tåget hade de Josefinas vän Roz, som är sommelier och vi startade direkt kvällen med en champagne-provning. Väldigt passande eftersom Bailee, Josefina, Gia och jag är riktiga champagne-tjejer. Vi blev indelade i lag och så hade vi 8 flaskor champagne, cava eller prosecco att prova och gissa vilken som var vilken. Jag insåg att jag föredrar prosecco och även att england har bubbelvin som faktiskt är riktigt gott. Jag var i samma lag som Marina och Ebba och vi hade alla rätt, vi skyller det på att vi har hängt på Stureplan lite för mycket…

Roz hade även organiserat två till lekar, den första hette ”Shoot my load” och då fick vi alla rada upp oss på trottoaren utanför och skjuta champagnekorkar så långt vi bara kunde. Grannarna måste ha undrat vad tusan vi hade för oss egentligen. Jag sköt min kork längst! Andra leken hette ”Spit or swallow” och gick ut på att spotta champagne så långt vi kunde och den leken vann Nanna!

Vid det här laget var alla tjejerna lagom tipsy och trosleken kom fram. De hade alla köpt var sitt par trosor till mig och knutit fast en lapp med en ledtråd till vem det var som gav trosan. Om jag gissade fel så var jag tvungen att ta på mig trosorna, i slutändan hade jag säkert 5-6 trosor på mig, vissa ledtrådar var absolut lättare än andra…

Det som hände efter var mest ett champagnefyllt virrvarr av hoppande i soffan sjungandes med heliumröster, någon tejpade ihop alla systrarna och helt plötsligt hörde vi en stor krash från badrummet. Då hade Laura lyckats ha ner och gjort sönder vårt handfat! Men vi surade inte för det, hon skrev helt enkelt en lapp att hennes kille, Andy, som är en av Garths groomsmen, är skyldiga oss ett stycke handfat och festade vidare.

I slutändan var det syrrorna och Josefina kvar, så jag bäddade ner dem där det fanns plats och hoppade i säng redo för Lördagens eskapader…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh låter som en fantastisk start på möhippan. Wow! Ser fram emot att höra om de andra dagarna. Härliga foton!

    Katrin 2014-09-17 17:38:04 http://www.katrinselmer.com
    Svara
  • Wow sounds like you girls had a lot of fun!! So glad you had an awesome hen do Tess 🙂 thanks for sharing with us! Lots of love xx

    Jade Ashleigh 2014-09-17 08:45:27
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind