Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

The Shitlist – Addison Lee taxis

40 minuter sen igår, 40 minuter sen och sedan ett cancellations meddelande i dag. Addison Lee är Londons värsta taxibolag. En vän missade sitt flyg när de inte dök upp på morgonen. Så stor varning för Addison Lee, de går absolut inte att lita på. Tacka vet jag Uber! #arg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Tess! Jag använder Wheely, dom är sååå bra! Har deras app på min mob, synkat med mitt bank kort och email så behöver aldrig pengar ute, får alltid kvitto emailat sekunden resan är gjord. Kan pre book el ta next available, har basic- toyota prius, excecutive-Audi el VIP- Mercedes alla i färgen svart och helt nya fräsha bilar, och dom är ALDRIG sena, alltid vänliga chafförer. Ett extra plus är att dom alltid har complimentry flaska med vatten, och till och med paraply om det regnar! Dessutom signar du upp dina vänner så får både du och dom £15 credit. Plus att dom inte ens är dyra! Prisvärt, pålitligt och smidigt.

  London 2014-09-11 18:50:12
  Svara
 • Jag glömmer aldrig alla dessa jäkla vidriga upplevelser jag haft med add lee. en gång skulle min moster komma och hälsa på mig i London och jag bokade taxi till henne i god tid innan som skulle hämtas upp tolv på natten vid victoria station, hon kom med sista tåget från gatwick. och människan vägrar hämta upp henne vid victoria station trots att jag säger det är ensam kvinna som taxin är beställd åt. fy fan det var massa knarkare och läskiga typer runt henne, som tur är lyckades hon få en black cab. jag skrev till kundservice om detta och fick knappt något svar. och massa gånger har de bara inte dykt upp eller varit typ 1 timma försenade. aldrig mer add le!

  hannah 2014-09-11 14:41:24
  Svara
 • Addison Lee ar bara dyrt! Ja tar alltid Swiss Cottage Cars, billigt som tusan och aven om andra kanske haft daliga erfarenheter med dom sa har jag bara haft bra, Kor over hela London 🙂

  Anna 2014-09-11 14:22:57
  Svara
 • Använder alltid Addison Lee, senast när jag skulle flytta (Herne Hill till Bermondsey). De smsar alltid när bilen är på väg, har aldrig varit försenade och chaufförerna har alltid varit jättehjälpssmma – lyfte lådor och är allmänt engagerade. Jag tycker personligen de har varit jättebra!

  Nicole 2014-09-11 11:03:31
  Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Hej Nicole!
   Efter 10 år av dem har jag haft fler dåliga erfarenheter än bra tyvärr. De är ofta väldigt försenade, har tappat bort bokningen eller cancellerar efter att ha varit väldigt försenade. Riktigt dålig service när man har problem med dem med. Verkligen ett dåligt företag i min erfarenhet. Du har verkligen haft tur.
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-09-11 12:18:18
   Svara
 • Prova Yellow Cars! Sjukt bra och galet billigt jämfört med ALLT annat. Tar en från östra London till Heathrow för typ £35. Baserat i Islington men köt överallt! Prova!!!

  Maja 2014-09-11 04:03:58
  Svara
 • Jag var med om något extremt obehagligt med dem när jag bodde i London förra året, skulle åka från Aldgate hem till lägenheten vid Victoria (mitt i natten och ensam) och taxin kör söderut. Hans GPS blinkar att han ska vända om (för att han ju kör åt fel håll) och när vi korsat Tower Bridge börjar jag bli rädd. Jag sade åt chauffören 3 gånger att han skulle vända om, han kom med någon konstig ursäkt om varför han kör söderut och jag fick tillslut hota med att hoppa ur taxin i farten. Då gjorde människan en U-balla och körde åt rätt håll. Ett jävla skitbolag! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

  Frida 2014-09-10 21:31:53
  Svara
 • Det enda Addison Lee ar "bra" pa ar att ta betalt.Har du provat Kabbee.com?

  Caroline 2014-09-10 21:05:27
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind