Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Beauty – glowing skin

Vi filmar hela dagen i dag igen och vi är på set mest hela tiden, så det är svårt att blogga som vanligt.

Men jag tänkte visa lite av min inspiration till min bröllopmakeup. Eftersom vi kommer att vara i Zim i 3 veckor innan bröllopet, så hoppas jag på att ha en lite naturligt solkysst hud med en fräken eller två. Då passar det extra bra med en hälsosam hud med lyster, inget puderkakande här inte. Det är så mycket finare med lite naturlig lyster än bara matt. Det går visserligen lika bra att fixa det solkyssta med BUS som med vanlig sol (nästan bättre faktiskt).

Jag föredrar att lägga krutet på huden och ta det lugnare med sminket. Min favoritprodukt för lyster är utan tvekan Make Up stores ”wonderpowder”. Jag har använt det i flera år och det är en av mina sminkhemligheter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilka fina bilder! Jag tycker också att det är mycket snyggare att satsa på huden istället för att ösa på en massa smink. Bilderna ska man ju titta på i många år efter och skönhetstrender ändras. Men jag måste fråga om BUS, har du ngt bra tips där? Känner att jag har jättesvårt att hitta en bra till ansiktet.
  Tack för en fin blogg!

  Kim 2014-09-10 20:32:29
  Svara
 • Har en liten fråga! Får man lov att ta en fika med dig om man råkar vara i London snart? Ska dit i början av november för att hälsa på min bror och det skulle vara lite av en dröm att få träffas!

  Mick 2014-09-10 18:47:59
  Svara
 • Hej, är en trogen läsare och hoppas du får ditt drömbröllop!
  En fråga ang MuS wonderpowder – hur använder du det? Likadant som med en highlighter?
  Jag har känslig hud och använder bareminerals och vill helst inte få en kakeffekt på ansiktet med lyster-makeup. Använder just nu en krämig highlighter från just MuS men är intresserad av pudret. Har en önskan om ett inlägg om det, tycker du sminkar dig precis som jag eftersträvar, light och fräscht med lyster. Ha en bra dag!

  M 2014-09-10 16:48:52
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Testa Lily Lolos star dust! Det är också mineralsmink och jag älskar allt de gör, men den där är verkligen en mirakelprodukt och om man som mig bara har lite på kindbenen och näsryggen räcker den i typ fem år. Synd att burken är så stor typ, haha. Men kostar bara runt 11 pund + 5 pund frakt.

   Om du letar efter fler mineralprodukter så är deras läppstift i samma konsistens som YSLs snygga superläppstift (men saknar lite ljusa färger), läppglansen kladdar inte (men luktar lite skumt, choklad), foundationen är BÄST, och deras bronzer rätt bra också även om den för mig med superljus hy är aningens mörk. Typ det jag använder varje dag, plus deras pressed rouge och vanlig ögonbrynspenna/mascara. Gillar inte ögonskuggorna och de olika correcters, men det är kanske en smaksak. De har kommit ut med BB-cream och eyebrow duo som jag tänkte testa snart också!

   Helena 2014-09-11 14:14:21
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind