Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Reklamfilmsdags

Hej kompisar!

I dag plåtar jag reklamfilm hela dagen, så här vackert gick solen upp över Vauxhall bridge i morse när jag satt i min taxi. Tyvärr har vi bildförbud på det här jobbet, så jag kan inte visa något. Men jag tar lite bilder som jag kan lägga upp när reklamfilmen är ute. Vi filmar i dag, i morgon och på Torsdag och det är världens coolaste kuliss och våra outfits är riktigt roliga. Jag älskar att få klä ut mig och ha kul på jobbet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh tusen tack! Jag brukar vara på The Ship, älskar det! Tror dock jag lämnar det datefritt! 😉
  Tack så hemskt mkt för du tog dig tid att svara, det uppskattas verkligen!!

  Stor kram!

  Ellen 2014-09-11 23:41:53
  Svara
 • Hej igen!
  Jag ska på en date (!!) och ska bestämma restaurang (en tisdag). Vi har bestämt SW (typ Clapham/wandsworth/Battersea).
  Vad skulle du rekommendera för restaurang? Gärna en som inte är helt tom utan gärna lite livfull (man vet ju aldrig hur det går o vill ju ej känna sig som de enda människorna på jorden utifall att det ej går toppen) haha
  Gärna en bra bar att ta en drink på också (om det visar sig att det går super) 🙂

  Tusen tusen tack!!

  Stor kram!

  Ellen 2014-09-09 22:25:35
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hej Ellen! Vad roligt med en dejt! Jag älskar maten på The Ship vid Wandsworth bridge. Annars är The Stonhouse (finns på tastecard!) vid Clapham common bra. Även The Dairy är toppen om ni kan få bord. I Clapham ligger ”The Loft” som är en bra cocktailbar som är snygg och med lagom mycket folk. Jag skulle satsa på Clapham common området eftersom det finns mycket bra restauranger och barer här. Lycka till!
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-09-09 22:51:00
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind