Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Kuddkrig

Det har pågått ett kuddkrig här hemma och tyvärr inte av det mysiga hoppa-i-sängen-i-underkläder-skratta-och-skvätta-dun-överallt slaget.

Nej, vårt kuddkrig har handlat om soffan i vardagsrummet.

Jag gillar nämligen att ta lite tid på mig och riktigt känna för prylar innan jag köper dem och just när det kommer till kuddar i soffan så har jag bara hittat en enda som jag verkligen gillar och är nöjd med, den fina i linne med en blå fjäril från Natural History.
Saken är den att Garth gillar att komma hem från gymmet och slänga sig i soffan med blött hår (efter duschen…) och jag känner väl att min fina kudde kanske är mer av prydnadsslaget än knölas-ihop-till-en-bekväm-boll-typen. Så han har klagat och jag har jagat och det känns som om det räcker nu.

Så i dag efter mina castingar gick jag till H&M home och köpte hem 6(!) kuddar till honom som han nu har att välja på. Vi ska inte spara alla, men han kan få prov-bollaihop dem, gnugga huvudet lite och välja vilka han gillar bäst. Fördelen är att de är hyfsat neutrala, ett par av dem i 100% linne och riktigt billiga. De behöver inte stanna för evigt, men jag är faktiskt nöjd oavsett vilka vi behåller. Semi-temporärt sådär.

Vad gör man inte för kärlek 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Tack för svaret fina du! Det var ett jättebra tips att leta efter något tillsammans och visa den andre när man gillar något! Det tar jag verkligen med mig! Sen tror jag det är bra att låta något vila.. (varför har jag aldrig tänkt på det?) Tack igen!

  Hilma 2014-09-09 19:10:46
  Svara
 • Måste hålla med om att tidningshängaren verkligen var supersnygg och smart!

  Kim 2014-09-09 16:07:08
  Svara
 • Hej! Jag och ett par tjejkompisar ska till London i November, och undrar om du har några supertips man inte får missa (inte för dyra alternativ då vi alla är studenter=begränsad budget…) Jag har för mig att du skrivit tips förut men finns ingen kategori som heter "London tips" så ifall du kan länka till tidigare tips eller komma med några nya hade vi blivit superglada!
  Läser din blogg varje dag, mycket härlig!! 🙂

  Anna 2014-09-09 12:47:24
  Svara
 • Hej! Vilken fantastiskt sidobord! Var är det införskaffat? Tack för en inspirerande blogg!

  Isabel 2014-09-09 10:55:11
  Svara
 • Hej Tess!!! När kommer egentligen svaren från frågestunden? Det var ju en hel del kvar 🙂

  Karin 2014-09-09 08:50:48
  Svara
 • Var har ni köpt den fina och smarta tidningshängaren? 🙂

  Isabella 2014-09-08 23:16:40
  Svara
 • På tal om det här med inredning. Hur gör ni? Inreder bara du, eller att han får vara med på ett hörn eller kör ni 50/50?
  Jag och min sambo har nämligen helt och hållet kört fast. Han har ingen direkt stil eller inredningsintresse medan jag tycker mig ha båda. Just nu befinner vi oss i dödläget: "Men den här lampan då?" – Nej. "Den här då?" – Absolut inte. *300st senare* "MEN DEN HÄR DÅ?!" – Njae…
  Jag hade kunnat fråga runt bland vänner, men jag har har mest mat&bak-nördar 🙁

  Hilma 2014-09-08 19:01:34
  Svara
  • Svar på Hilmas kommentar.

   Hej Hilma!

   Haha, jag förstår precis vad du menar. Här hemma är det nog 75% jag och 25% Garth. Han utövar mest sina 25% med ordet nej och eftersom jag bestämmer så mycket annars så är det sällan jag säger emot om han inte gillar någonting. Dock är han bra på att faktiskt intressera sig för att hitta något annat istället. Då letar vi ofta tillsammans med datorerna i knät och visar varandra till vi hittar någonting som båda gillar. När det kommer till soffbordet har vi tex kört fast, vi kan liksom inte hitta något som båda gillar och då får det vila lite. Det är klurigt att få till det med två olika smaker. Han kom hem med en kohud häromdagen… En av de få gångerna jag sa nej.
   Ja, svårt är det och jag vet nog inte vad jag ska rekommendera, de flesta av oss har nog samma problem.
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-09-08 19:24:37
   Svara
 • Haha! Jag skrattade gott när jag läste inlägget för jag känner igen situationen- vi har precis samma dilemma här hemma! Kuddarna måste kunna bollas, knölas och tryckas ihop, sittas på och jag vet inte, halvt misshandlas kan jag tycka ibland. 😛 Så det blir billigare kuddar här hemma också.
  De kuddarna du hittade på H&M tycker jag ändå var väldigt fina! Jag gillar framförallt den med marmormönstret 🙂

  Inredspiration 2014-09-08 17:39:45 http://inredspiration.se/
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind