Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hemmet & Bröllopet- Bröllopslistan

För oss som precis har köpt och renoverat ett nytt hem så har det varit jätte kul att sätta ihop vår bröllopslista.

Oftast är par som gifter sig redan hemmastadda och kanske inte vill ha den där brödrosten, för oss är det tvärtom, vi har ingen brödrost! Alla vår pengar har gått åt att renovera och till bröllopet, så att faktiskt köpa saker till hemmet har fått vänta lite. Nu gifter vi oss borta och det kommer kosta våra gäster mycket att komma, så det är ingen jätte big deal för oss med just listan egentligen. Men det är kul oavsett och det gör att man får drömma lite.

Det första på vår lista är den här underbara servisen från Jasper Conran för Wedgwood som heter ”Pinstripe”. Det är en lite finare bone china med platinum detaljer. Vi har mina fina kollibritallrikar från Natural History, men de är bara 6 stycken (2 var trasiga när de blev levererade) och är bara en typ av tallrik, knappast en servis. Vi som tycker att det är himla kul att ha vänner över på middag och jag som gillar att duka fint skulle verkligen uppskatta att ha en fin-servis att använda. Inte stå i skåpet och samla damm, utan att tas fram när vi har gäster eller jag och Garth vill göra det extra fint bara för oss och den här skulle passa alla årstider och tillfällen.

Vi hoppar över de matchande kaffekopparna dock, det känns lite overkill + att formen känns sådär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tycker också att man ska använda sina fin-tallrikar oftare, de är ju till för att användas och om man gillar något bör det ju användas ännu mer! 🙂 Jag hade en finare tekanna för flera år sedan som jag verkligen älskade, men eftersom jag var rädd för att förstöra den så stod den alltid i skåpet. Nu gillar jag den inte alls längre, och efter att den har varit använd 1-2 gånger har jag nu skänkt den vidare. Det är så synd och därför tycker jag man ska använda de föremål man gillar oftare, även om de är lite finare 🙂
    Iallafall, jag tycker att de tallrikarna ni sett ut med ränder var väldigt snygga! Håller dock med dig om kaffekopparna i bilden överst. Jag gillar inte riktigt formen på den och mönstret i kombination…

    Inredspiration 2014-09-06 11:44:47 http://inredspiration.se/
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind