Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Iiiiik!

I går kväll när jag gick och la mig så kände jag någonting som kliade lite på handen och när jag krafsade på det rörde något på sig. Det tog mig en sekund att inse att det var en stor spindel! Jag flög upp ur sängen som ett skott, Garth blev helt chockad och jag kunde inte få ut ett ljud utan stammade fram någonting obegripligt. Tillslut tände Garth lampan och jag pekade på spindeln som hade gosat in sig i mitt täcke. Garth tyckte att den var gullig och kunde få stanna där. Jag höll inte med alls och tvingade honom att kasta ut den.

Den måste ha kommit in genom dörren till trädgården, Garth har för vana att lämna den öppen när vi är hemma, men nu har han lovat att stänga så fort solen går ner.

Nyss gick jag in och skulle hämta något i sovrummet och gissa vad? Dörren stod vidöppen! Wish me luck, i kväll har väl en hel spindelfamilj flyttat in i vår säng.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • FY FY FY! Spindlar, alltså.. det värsta.

  Såg en bild som Carolina Gynning lade upp, på en ovanligt stor spindel. Jag har då inte sett så stora förr.
  Men bara några dagar senare hade vi en på förskolan jag jobbade på! O där vill vi vuxna inte visa och säga att vi är rädda, det blev det där härliga svengelska snacket "ar jo skärd ov spajders?" (På göteborska också, helst).
  Fy bubblan så stor den var, satt uppe nästan uppe i taket. En kvinna som jobbar i köket skulle ta den när vi andra var utomhus, men vi vet inte om hon gjorde det eller om den bara flyttat på sig….brrrr!
  O sen en vecka senare hade en av fröknarna en ÄNNU större hemma hos sig.
  Jag blir svettig bara av tanken..

  Och bara för att plåga mig ännu mer med skiten, så blir mina föräldrars gäststuga invaderad av spindlar varje sommar, så när man bor där är det alltid spindeljakt i 20 minuter innan man ska sova. Ficklampa för att lysa in i alla vrår, och pojkvännen dödar minst fem varje kväll. (Med smärta i hjärtat, då han är total djurvän)

  carro 2014-09-05 15:50:12
  Svara
 • Ah vad äckligt! Det är min mardröm. Jag har haft stora spindlar i mitt sovrum flera nätter nu, men all har sagt att de kommer inte ner i sängen – de har tydligen fel. Stackares dig! Hoppas du får en spindel-fri säng nu framöver..

  Viktoria 2014-09-05 11:03:07
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind