Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bröllop – Herre!

Alltså nu har verkligen allting satt fart med bröllopet.

Jag spenderade hela dagen i går, 12 timmar i sträck i princip med att emaila och skypa vår weddingplanner nere i Zimbabwe, boka in hotellrum till oss, boka våra egna biljetter ner. Emaila alla som inte har osat än… Skrivit förenklade resescheman till familjen, jagat folk att boka sina hotell, researchat husbåtar och allt annat som kan ha med ett bröllop att göra.

Jag skulle seriöst kunna ha en andra karriär som wedding planner! Vi har ett stort spread sheet med exakt vilka gäster som bor var under de olika dagarna, vilka som inte äter kött, behöver transport, vill ha en nanny till bröllopet, åker tidigare, kommer tidigare och en miljon andra grejer. Vi måste verkligen vara enormt organiserade för att få ihop allt det här. Som tur är det tyst på castingfronten och nu när jag har Garth här hemma i sjukstugan kan vi ta beslut på direkten istället för att behöva emaila varandra. Så det underlättar en hel del.

Men om ni undrar varför jag har uppdaterat lite sent på dagarna, så är det därför, telefonen går konstant varm, samma sak med facebook och emailen. Men det är bara superkul och så himla spännande att se vårt bröllop och hela resan komma tillsammans. Ha tålamod med mig.

Vi gifter oss i Zimbabwe om mindre än 4 månader. Häftig känsla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • När kommer svaren på frågestunden? 🙂

  Karin 2014-09-04 11:48:26
  Svara
 • Men skulle inte det kunna vara en idé sen om du nån gång trappar ned på modellanet? Att ha en andra karriär som wedding planner =) Nu känner jag inte dej, men det låter som det skulle passa perfekt!

  Johanna 2014-09-04 00:54:05
  Svara
 • Så duktiga ni är, det är imponerande planering! Ni kommer säkert att få ett helt fantastiskt bröllop!! Snart, snart, det närmar sig…! 😀 Hoppas att Garth blir frisk snart också, fast bra att ni kan ta beslut snabbt 🙂

  Inredspiration 2014-09-03 22:49:57 http://inredspiration.se/
  Svara
 • Är det inte fyra månader kvar…? ;). Sep, okt, nov och dec…

  Helena 2014-09-03 15:54:33
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Ja, det förstås! Beror på hur man menar, jag menar alltid på att mina kollegor som båda heter Andreas borde veta vem jag menar ;). Men ska bli så kul att se er i Zim sen! Bröllopet verkar verkligen bli som en dröm…

   Helena 2014-09-04 12:36:07
   Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena. Vi åker till Zim den 10e december och då måste det mesta vara klart, så 3 månader ur planeringsperspektiv, men strax under 4 om man ser på själva dagen. Så där är det jag som har varit snurrig och skrivit fel, jag rättar det nu 🙂
   kram
   Tess

   Tess M 2014-09-03 16:57:40
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind