Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Man-flu

I dag är vi båda hemma, Garth har man-flu och jag har inga castingar + börjar känna mig lite småkrasslig själv.

Oftast klarar jag mig med en mildare variant av vad Garth får när han blir sjuk, jag tror faktiskt att mitt immunförsvar är ganska så bra.  För hans del tror jag att det handlar om att han inte får tillräckligt med sömn, han sover enbart ca 5-6 h per natt. Han går nämligen upp 05.30 för att gå på crossfit innan jobbet och för tillfället är våra kvällar fullspäckade av bröllopsplanering, så vi kommer sällan i säng före 12.

Vi kommer givetvis att ändra på det i framtiden, speciellt eftersom det märks att han inte sover tillräckligt mycket, men för tillfället räcker helt enkelt inte tiden till för att jobba, träna, planera bröllop, fixa sista bitarna med lägenheten, vara sociala, umgås med familj etc och få tillräckligt med sömn. Jag tar oftast igen in sömn på morgonen innan castingar och sover till 9 om jag inte har ett jobb. Sen tar jag had om det mesta i hemmet just nu, eftersom jag har tid på eftermiddagen. Vanligtvis är det ganska 50/50 med vem som gör hushållssysslorna, Garth lagar ofta mer mat och jag tvättar och städar. Sedan har vi en städare som kommer varannan Fredag och gör en riktig storstädning.

Men det visar verkligen på hur mycket sömn gör. Jag prioriterar sömn mer och Garth tycker inte att det är lika viktigt. Nu kan jag ju inte veta att det är det som gör att han alltid blir sjukare än vad jag blir, men i övrigt är han hälsan själv.

Bild – Charl Marais

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tror sömnen har en jätteviktig del i hur man mår, jag märker stor skillnad på mig själv när jag inte sover ordentligt och blir lätt sjuk då.

    Paula 2014-09-02 17:24:40 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind