Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Men hallå?

Jag rekommenderar en blogg som jag läser dagligen av en person som jag även har lärt känna utanför bloggvärlden och verkligen tycker om. Och så får jag direkt en kommentar om att det skulle vara ”sponsrat”?! WTF har vi verkligen blivit så reklamskadade att vi inte ser skillnaden på vad som är annons och vad som är bloggkärlek?

Jag tycker att det är så himla tråkigt att bloggare inte uppmärksammar och länkar varandra så ofta som vi bör göra. Det är som att de är rädda för att den andra bloggen ska ”sno” deras läsare. Det är ju faktiskt inte det saker och ting handlar om. Det som är viktigt för mig personligen är att höja bloggar som är vettiga och visa att det finns alternativ till skräpiga thinspiration och carcrashbloggar.

Bloggkärlek är viktigt och bra och har ingenting med reklam att göra. Hoppas att fler bloggare inser att bloggande inte handlar om att tävla om mest läsare utan om att ha roligt och nå ut till de som vill läsa.

Uppdatering – det visade sig att det var caféet som kommentaren syftade på. Då känns det med ens lite mer förståeligt. Men jag kan lova er att jag inte skriver sponsrade inlägg utan att annonsmärka dem samt att Karla Café aldrig har kontaktat mig. Det är helt enkelt bara ett fint café.

Jag tror att det som är skillnaden på min blogg och vissa andra är att jag inte lever på bloggen och har ett riktigt ”jobb”. Så jag behöver liksom inte en massa sponsrade inlägg för pengarnas skull.

Däremot gillar jag att rekommendera saker jag gillar och om ett företag som jag redan tycker om vill köpa ett sponsrat inlägg så händer det i bland. Men då annonsmärks det alltid. Rätt ska vara rätt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men, nu får ni väl ge er, tror ni att vi får inblick i HELA hennes liv? Hon skriver blogg, för guds skull… Varför är det konstigt om vi får se en människa hon är god vän med, men som inte nämnts i bloggen förut? Det fascinerar mig att läsa negativa kommentarer i bloggar, varför läser man en blogg man dissar? Lite slöseri med tid, tycker jag. Jag läser den här bloggen för att den är lagom personlig, och bra blandning på innehållet. Men, trots att jag faktiskt läser den varje dag, så tror jag inte för ett ögonblick att jag känner Tess. Vi får se glimtar, ögonblick, ur en vilt främmande människas liv, och jag har hittills aldrig blivit upprörd över att hon tipsar om saker hon gillar… Sponsrade inlägg har hittills ALLTID varit tydligt märkta, men trots att det är sponsrat har jag aldrig fått intrycket av att hon skulle skriva om nåt hon inte personligen gillar, bara för att få lite extra pengar. Jag får intryck av att hon har stor integritet, och inte skulle göra så. Det vet jag egentlugen inte, eftersom jag inte känner henne, men de glimtar vi får se, tyder på det. Ta det inte så himla allvarligt. Peace.

  Therese 2014-06-27 20:16:25
  Svara
 • Jag tycker det känns lite falskt när man aldrig sett er prata om varandra innan, att ni nu är vänner och inte bekanta el dyl. Men samtidigt så ja, en vänskap börjar ju någonstans och även om det hände nu eller tidigare som ni inte skrivit om så är det ju så ni känner. Även om det klingar konstigt i mina öron ;). Men, å andra sidan minns jag när Nanna skrev i sin blogg om Linn när de träffats första gången på något event och nu är de ju bästisar forever typ! Why not? Sett att Nanna är med i din blogg nu också, så inte konstigt om ni två också kommer bra överens =D.

  Helena 2014-06-27 14:18:04
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena!

   Första gången jag träffade Linn var för kanske 7-8 år sedan hemma hos våg gemensamma vän Oscar. Hon var då tillsammans med min barndomsvän Jacob. Sedan dess har vi setts lite då och då och har träffats när vi kan. Jag är ju tyvärr inte hemma i Sverige så ofta, så många gånger prioriterar jag familjen först, så då hinner jag inte träffa alla jag vill. Men Linn var ju med på tex Daisy beautys skönhetsresa till London i höstas.
   Tyvärr blir det lite så med mig och vänner i Sverige, vi ses inte så ofta, men höra desto mer. Jag läser ju Linns blogg varje dag, så det känns ju som om jag ser henne ändå.
   Kram
   Tess

   Tess M 2014-06-27 16:00:16
   Svara
 • Åh vad tråkigt 🙁 jag tycker www.soireedesign.com har jättefina klänningar utan att vara sponsrad!
  Kram

  Jenny 2014-06-27 11:43:04
  Svara
 • Nej, inte sponsrat av Linn! Jag fick också sponsvibbar, men av Karla Café. Namnet nämns uttryckligen på typ alla ställen det går, varav en i rubriken. Med tanke på hur mycket smygreklam det är i bloggvärlden behöver man oftast ha det kritiska tänkandet på när man läser om företag i bloggar.

  M 2014-06-27 08:38:31
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Fick inte alls några sådana vibbar, och det beror ganska garanterat på att Tess brukar vara noggrann med att skrivs ut när hon skriver något som är sponsrat. Kan tänka mig att det blir smått surt att bli anklagad för att fuska pga av andra bloggarna beteende, när man själv gör rätt.

   Annica 2014-06-27 10:31:43
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind