Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Linn och Karla Café


Jag och Garth har gjort upp ett litet schema för att hinna träffa alla våra fina vänner under den korta tiden vi är hemma och högst upp på dagens dejtlista stod en mysig kaffestund med min fina vän Linn på Karla Café.

Om ni inte har hittat till hennes blogg än då tycker jag att ni ska klicka er in här.

För om ni gillar min blogg, så kommer ni nästan garanterat att tycka lika bra om Linns blogg. Vi är nämligen väldigt lika på många sätt och har både samma typ av intressen så som träning, ekologiska och hälsosamma val, samt samma syn på mycket runt livet, driv och livsstil. Hon är helt enkelt lite av min tvillingsjäl i bloggsfären. Sen att hon även är jordens mest glada och positiva människa gör inte saken värre. Det märks mycket i hennes blogg, men ännu mer när man träffar henne i verkligheten.

Man blir liksom glad av både Linn som person och hennes blogg.

Vi fikade (chokladbollen var min, kakan bredvid var Garths, sötsaksparet!) och diskuterade allt från bröllop och träning till ekologiska städprodukter och inredning. Vi försöker övertala Linn att komma över på the dark side och testa lite crossfit. Hon kör redan extremefit som är ganska liknande, så jag tror faktiskt att hon skulle bli lika hooked på crossfit som jag är.

Tiden flög och efter vad som kändes som 5 minuter senare så hade vi babblat i 1.5 h!

Om ni inte har varit på Karla Café så rekommenderar jag det verkligen, så himla sött ställe med massor av små fina detaljer och gott fika. Jag har lätt hittat mitt nya Stockholmscafe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag älskar Karla Cafe, så mycket gott att välja mellan! 🙂

  Angelicas Closet 2014-06-27 15:05:00 http://www.angelicascloset.se
  Svara
 • Jösses vad sponsrat det här inlägget kändes :S

  Anna 2014-06-26 14:40:49
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!

   Jag har aldrig hört om bloggare som har sponsrat varandra? Känns lite kontraproduktivt. Speciellt eftersom jag är ganska säker på att Linns blogg är större än min. Det är helt enkelt en bloggtips och det råkar även vara en vän till mig.

   Kram

   Tess

   Tess M 2014-06-26 22:21:10
   Svara
 • Din och Linns blogg är faktiskt de enda jag besöker dagligen. Ni verkar vara jordnära, härliga personer. Keep up the good work!

  Andrea 2014-06-26 08:27:35
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind