Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Crossfit Nordic


I dag testade jag och Garth att träna på Crossfit Nordic som ligger vid Odenplan i Stockholm.

Det är jätte kul att få testa andra boxar än sin egen och eftersom crossfit är en sport med så mycket bredd så faller det sig naturligt att alla tränar lite olika. Det första som var annorlunda på Nordic än på In2 crossfit Clapham, (vår hemmabox) var att vi inte behövde böta med 100 burpees (som min autocorrect förresten vill ska heta byråer… Jag fick inte böta några sådana heller för den delen)när vi kom för sent. Vi fastnade i köer på tranebergsbron och ramlade in mitt under uppvärmningen. Så glad att jag slapp göra burpees!

När jag såg att vi skulle öva att stå på händer blev jag jätte glad. Jag har varit lite rädd för att kicka upp mot väggen sedan jag hade ett olyckligt fall som liten. Men med Garth som min partner vågade jag stå mot både väggen och sedan fritt på golvet med honom som stöd. Ett till check på min lista av saker jag har velat jobba på. Det måste nog ha sett lite roligt ut när jag agerade stöd åt Garth, lite som en myra som försöker hålla en elefant. Som tur är var han duktig och kunde hålla sig själv till stor del.

Dagens WOD kan ni se på tavlan över. Jag körde 30 kg i marklyft, jag hade nog kunnat göra mer, men jag är fortfarande i prövostadiet när det kommer till tyngre vikter. Att springa var lätt det jobbigaste för mig, speciellt eftersom det var uppför kullen. Jag har alltid haft problem med att mina luftrör knyter sig och jag börjar hosta, när jag springer och både jag och Garth har trott att det har berott på dålig kondis. Men när jag träffade en tjej i dag i gruppen som verkade ha samma problem och som visade sig ha ansträngningsastma, så gör det att jag börjar fundera lite.

Crossfit Nordic verkar vara en riktigt trevlig Box med kunniga och pedagogiska lärare, många olika nivåer på klasser och allmänt bra koll på teknik och crossfit. Så ni som har velat testa här i Stockholm tycker jag ska boka in er på ett gratis test-pass. Hälsa gärna att ni hittade boxen genom mig så blir jag extra glad.

Efter smet två hungriga vargar in på ett café i närheten och välte i oss en sallad  var. Gott och ett perfekt avslut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tja! Jag såg en asskön video med en massa svenska kändisars selfies och en mun som sjunger till haha tänkte du kunde får ett litet skratt 😉 http://youtu.be/MjENDv3T3lY

    Louise 2014-06-24 12:30:13
    Svara
  • Hej! Jag är precis nyutexaminerad läkare och det låter definitivt som "excercise-induced asthma". Gå till din GP så kan du få 1) Diagnos 2) Blå inhalator som kanske kan hjälpa dig kunna springa bättre utan andningssvårigheter. Lycka till!

    Alexandra Eriksson 2014-06-24 08:30:01
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind