Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hello Stockholm!

Hej Sverige!

Snacka om att jag hade en härlig resa över. Norwegian testar nämligen sina Dreamliners mellan London och Stockholm just nu. På toppen av ett helt nytt modernt plan hade jag plats 3a, så i Dreamlinern blir det premium Economy. Som för övrigt var bättre är många andra flygbolags business class. Jag hade världens största säte, som nästan gick att fälla helt platt, mer benrum än vad mina fötter kunde nå och en tv skärm hopfälld i armstödet som hade filmer och tv serier att bjuda på. Räkna till att fönstrens tintas med en knapptryckning och de väldigt charmiga flygvärdinnorna så kan jag säga att det lätt var min bästa London-Stockholm någonsin. Himla nice!

Sen att jag fick komma hem till familjen, grilla, snacka strunt och bara umgås hela kvällen i solskenet gjorde det till en riktig toppendag.

Nu ska jag skutta i säng och passa på att sträcka ut mig ordentligt, för i morgon kommer Garth.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Tess,
  För ett bra tag sedan tipsade du om sidan Portero.com. Är det en UK-baserad sida eller amerikansk? Undrar eftersom jag funderar på att köpa en väska därifrån men vill inte betala 30 % i taxes om den är american-based. Kram

  Freja 2014-06-19 15:14:27
  Svara
  • Svar på Frejas kommentar.

   Hej Freja!

   Jag tror nog inte att det var jag som tipsade om den sidan, för jag har inte använt den tidigare. Däremot använder jag Avenue K om jag ska köpa från USA eller Net-à-porter inom Europa.

   Kram

   Tess

   Tess M 2014-06-19 15:46:41
   Svara
 • Låter skönt, men dem har väl gått länge? Jag åkte deras dreamliner från stockholm till bangkok förra året!

  lizi 2014-06-19 11:52:27
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind