Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nytt i garderoben – Tess ❤ Stripes

Att jag favoriserar ränder är ingen nyhet direkt, så när jag kikade in på TKMaxx häromdagen och hittade Ralph Laurens radiga skjortor i ”super slim” i min storlek dansade jag en liten glädjedans och plockade på mig två, en rosa och en blå-randig.

När jag även hamnade i provrummet med ett par randiga Stella Maccartney byxor kändes det lite löjligt. Men jag använder ju faktiskt alla mina miljarder randiga plagg, så jag tror tusan att byxorna kommer att bli en storfavorit precis som allt annat. Och skulle jag känna att det blev lite för mycket ränder på en och samma gång, så har jag 30 dagar på mig att lämna tillbaka dem.

Jag köper så mycket hellre tidlösa kvalitétsplagg på rea än en massa halvdana kläder till ordinarie pris. Min stil är ca 40% preppy, så både skjortorna och byxan kommer att passa fint in i min garderob.

£70 för byxorna och £30/skjorta så är de riktiga kap. Har jag sagt att jag älskar TKMaxx…? (Clapham junction var det jag gick till den här gången).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind