Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bröllopsfotograf bokad!


Jag har en total bröllopsfixarförmiddag!

Det är full fart med att emaila vår weddingplanner, ta emot rsvp, boka bord, stolar och porslin. Leta skor, skicka deposits, boka hotell och titta efter goda viner. Det är mycket att göra och att ha en 10 dagars ”buddymoon” efter bröllopet kräver en hel del organisation det med. Jag tampas med lite andra problem än vanliga brudar. Som hur vi ser till att vårt bröllopstält inte blir nedtrampat av elefanter och om krokodilerna i sjön kommer att bli ett problem.

Sen är zimbabwe ett U-land, så mycket av det jag skulle vilja ha går inte att få tag i. Så antingen får vi skicka det från England, Sydafrika eller helt enkelt välja någonting annat. Mycket logistik! Det här kommer inte att bli ett vanligt bröllop på något sätt. men det är det som är kul, det blir superpersonligt i stället!

Jag tycker att det här med att planera bröllop är jättekul. Pinterest går varm och jag skickar nog i alla fall 2 emails per dag till Tina, vår planerare där nere. Många av våra val är redan gjorda, jag vet ofta vad jag vill ha ganska snabbt, så det är tur. Vi vill få så mycket som möjligt gjort tidigt, så att vi slipper stressa de sista månaderna. 6 månader kvar nu….

Vi har precis bokat vår bröllopsfotograf. Eftersom vi inte hittade någon i Zimbabwe, så flyger vi in den här tjejen och hennes assistent från Sydafrika. Jag föll för hennes känsla i bilderna som ni ser över.

Alla bilder – Howling moon

Förlåt att jag har varit lite dålig på uppdateringen just nu. Vi har verkligen haft en bröllops-push så jag har stirrat på datorn till mina ögon har blivit fyrkantiga och tårtor har snurrat som små tecknade fåglar runt huvudet. Jag försöker vanligtvis uppdatera 2-3 ggr om dagen, men på senaste har det bara blivit 1-2. Det kommer att bli bättre, jag lovar! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Helt underbara bilder! <3

  Maria 2014-06-17 18:33:13
  Svara
 • Åh vad fina bilder, lycka till med allt!

  Lovisa 2014-06-13 15:50:42
  Svara
 • Åh vad kul, ska bli så himla roligt att se hur det blir!

  Paula 2014-06-13 13:41:27 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind