Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Vi kommer till Sverige!

På onsdag åker jag till Sverige och stannar i hela 11 dagar!

Det ska bli så grymt kul att få komma hem, fira midsommar och bara njuta av att vara ledig. Garth kommer på torsdagen och sen på fredagen är det midsommar, som vi ska fira i lillasyrran Steffi och hennes kille Nalles fina sommarstuga ute på Ekerö. Det blir Garths första riktiga midsommar, så himla kul!

Hoppas på fint väder, så att vi kan hänga vid poolen med syrrorna, Pappa och Aja.

Jag har precis emailat ett crossfit gym i Stockholm, för 10 dagar utan att träna känns lite långt. Så en eller två gånger vore kul att kunna klämma in. Sen är det förstås kul att se ett nytt gym och testa på lite nya grejer.

I dag var jag väldigt nära på att kräkas efter vår WOD. Det var 3 x 400 m sprint varvat med 15 burpees. Så allt som allt 1200 m sprint och 45 burpees. Jag sprang in i väggen (fast inte riktiga väggen då) på sista sprinten och hamnade på 9 minuter, med lila ansikte och blodsmak i munnen. Det är jag sådär nöjd med, men just sprinterna är verkligen inte min grej. Burpees har jag däremot verkligen börjat får teknik på och 45 kändes inte alls så farligt efter att ha gjort 50 i rad flera gånger.

I övrig övade vi på power snatch och jag klarade av 20 kg (5kg + 15 kg bar) mina små spaghettiarmar pallar liksom inte så mycket. Men det är kul att lära sig ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken box ska du testa? Rekommenderar Verkligen CrossFit Solid, duktiga och ruggigt trevliga!

    Nathalie 2014-06-17 00:04:05
    Svara
  • Hej Tess! Jag är en 16årig tjej och ska i sommar ha min första plåtning. Eller det är väl ingen riktig plåtning så utan jag ställer upp för min kompis pojkvän som jag aldrig riktigt träffat då han gillar att fota och vill bli fotograf. Han frågade om jag vill ställa upp då han vet att jag gillar att fota och bli fotad mm. Jag kan tänka mig att det bli bilder i skogsmiljö, är inte helt säker. Men jag vill ha tips på olika poser man kan göra då jag tycker det kan vara svårt att hitta variation när det gäller poser. Är mest van vid att visa dagens outfit på min blogg och det krävs inte så mycket. Så det blir mest benet bakom det andra och händer som stöter i varandra i brösthöjd vilket inte är så avancerat och säger inte så mycket. Men kan inte du tipsa om olika poser? Sen vad jag ska tänka på, vad jag ska göra och inte göra du vet? Skulle vara supersnällt, älskar din blogg!!

    ida 2014-06-15 16:46:30
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind